DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
25°C

“Türk milleti o iğrenç dili keser atar!”

“Türk milleti o iğrenç dili keser atar!”
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün 5 parti tarafından ortaklaşa düzenlenen Nevruz kutlamalarında PKK ve terörist başı lehine atılan sloganlara MHP İlçe Başkanı İbrahim Bilgi “Türk milleti o iğrenç dili keser atar. Nevruzu bahane edenler sonsuza kadar yok olacak. Atatürk’ün kemikleri sızlıyor” diyerek tepki gösterdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’ndeki Pazar yerinde dün 5 partinin ortak olarak düzenlediğini ve yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Nevruz kutlamalarında Bıji Serok Apo sloganları atılmış, PKK lehine gösteriler yapılmıştı. Organizasyon komitesinin uyarıları üzerine slogan atılması sona erdirilmişti.

NEVRUZ’U BAHANE EDENLER SONSUZA KADAR YOK OLACAK

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi bugün yaptığı açıklamada PKK ve teriröst başı lehine atılan sloganlara çok sert tepki gösterdi. Asırlardır kutlanan Nevruz’un bir Türk Bayramı olduğunu hatırlatan İbrahim Bilgi, Nevruz’u bahane ederek bölücü emellerini dile getirenlerin sonsuza kadar yok olmaya mahkum olduğunu belirtti.

ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR!

Yalıkavak’ta dün gerçekleşen etkinliğin HDP başta olmak üzere bazı partilerin organizasyonu olduğunu söyleyen İbrahim Bilgi, “Ekmeklerini yedikleri, suyunu içtiği vatana baş kaldıran kanı bozuklar, dün Yalıkavak’ta yine iş başındaydı. İğrenç emellerinin sloganlarını attılar. Ne acı ki bizleri çok şaşırtan bazı kişiler de bu etkinlikte yer aldı. Hatta bazıları sloganlara eşlik etti. Birkaç fazla oy ya da birkaç fazla makam almak uğruna Türk Milleti’ni aşağılayan, tüm bu rezilliklere seyirci kalan kanı bozukların bu milletle bir ilgisi yoktur. Atatürk’ün ve şehitlerimizin kemikleri bu kanı bozuklar yüzünden sızlıyor. Metehan’dan Atatürk’e 5000 yıllık Türk Milleti, geçmişte olduğu gibi bugün de bu iğrenç dili kesip atar. Bu ülkeyi bölmek isteyenler ve onlara birkaç fazla makam kazanmak için çanak tutanların onurları olmadığını çok iyi biliyoruz. Ama bunlarda azıcık onur kırıntıları kalsa bile bu ülkenin ekmeğini yemez, suyunu içmezler. Türk Milleti geçmişte olduğu gibi bugünde buna izin vermeyecektir. Hayalleriniz boşunadır. İnşallah kendi pisliğinizde boğulursunuz” dedi.

polat-galle