DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Uluslararası destinasyon düğün profesyonelleri İstanbul’da

Uluslararası destinasyon düğün profesyonelleri İstanbul’da
22.10.2021
302
A+
A-

Yüksek bütçeli düğünlere imza atan profesyonel düğün planlayıcılarını bünyesinde barındıran Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’nin üyeleri çalıştay için İstanbul’a geldi.

Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’nin İstanbul’daki ilk durağı Lionel Hotel oldu. Dernek üyeleri için karşılama yemeği görkemli bir eğlence eşliğinde Lionel Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ülkemize birçok başarılı, önemli workshop ve çalıştayı kazandırmanın yanı sıra Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’nin Çalıştayı’nın da ülkemizde gerçekleşmesini sağlayan Murtaza Kalender, bu önemli organizasyona ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle bizleri otelinde misafir eden kıymetli Lionel Hotel Yönetimi’nin yanı sıra Engin ve Demet Kıdan’a teşekkürlerimi sunarım. Kendileri bu tip organizasyonlarımıza her zaman destek oldular. Bunun için kendilerine müteşekkirim.”

Bu önemli organizasyonun Türkiye’de gerçekleşmesine ön ayak olduğu için oldukça memnun olduğunu belirten Murtaza Kalender, “Dünya çapında 300 milyar Dolar’a yakın bütçeli düğünleri organize eden düğün planlayıcılarından 250 tanesi, 21 – 22 Ekim 2021 tarihlerinde Istanbul Pullman Otel’de “B2B Çalıştay ve Konferans” kapsamında ülkemizin turizmcileriyle buluşacak” dedi.

Lionel Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kıdan ise, “Ülkemize kazandırılan bu tarz önemli organizasyonlara destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını ve Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’ni otellerinde ağırlamaktan dolayı büyük onur duyduklarını” belirtti. Kıdan, bu önemli organizasyonu ülkemize kazandırdığı için Turizmci Murtaza Kalender’e de teşekkürlerini sundu.

Aktur tatil sitesi