DOLAR
32,2697
EURO
34,7056
ALTIN
2.397,65
BIST
10.252,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
23°C

Ünlü aktör Camden Toy 68 yaşında hayatını kaybetti

90’lı yıllara damga vuran televizyon dizisi “Buffy the Vampire Slayer” ile tanınan ünlü aktör Camden Toy yaşamını yitirdi.

Ünlü aktör Camden Toy 68 yaşında hayatını kaybetti
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Sarah Michelle Gellar’ın başrolde olduğu “Buffy the Vampire Slayer”da canavarları ve protez makyajlı karakterleri canlandırmasıyla tanınan Camden Toy 68 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yapılan basın açıklamasında, karakter oyuncusunun iki yıldır pankreas kanseriyle mücadele ettiği açıklandı.

Ölümünden günler önce, uzun süredir birlikte olduğu Bethany Henderson, hastalığını Facebook’ta açıkladı.

Ünlü aktör Camden Toy 68 yaşında hayatını kaybetti

Henderson, “Aylarca süren gizemli acılardan sonra geçen yıl şubat ayında kendisine teşhis konuldu. Birçok nedenden ötürü, en azından Dünya gezegeninde daha uzun ve daha verimli bir dönem geçireceğimiz konusunda çok umutluyduk. Ne yazık ki , doktorların tedavileriyle yolun sonuna gelmiş gibiyiz” diye yazdı.

Toy, kanser olduğunu öğrendikten sonra okula geri döndü ve senaryo yazarlığı alanında yüksek lisans derecesini aldı. Ölümünden önce iki televizyon programı, bir uzun metrajlı film ve bir çizgi roman yazmıştı.

“Buffy the Vampire Slayer” dışında dizinin spin-off’u olan “Angel”da da rol aldı. Yer aldığı diğer yapımlar arasında “Good Nite Burbank”, “The Bay”, “Bedeviled” ve “Average Joe” gibi dizi ve filmler bulunuyor.