DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ünlü iş adamının villasına yol açma çalışması tartışmalara neden oldu

Muğla’ nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı mahallesinde ünlü iş adamı Hayri Yazıcı’nın yaptırdığı 4 villa ile lüks otele yol açtırmak için izin almadan yaşlı kadının arsasına iş makinasının girmesi krize neden oldu. Yaşlı kadının akrabaları arsayı otomobil ile kapattı, olay yerine gelen Hayri Yazıcı ve adamları ile avukat arasında sert tartışmalar yaşandı.

Ünlü iş adamının villasına yol açma çalışması tartışmalara neden oldu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Ünlü iş adamının villasına yol açma çalışması tartışmalara neden oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi’nde ki Grand Yazıcı Otel’in işletmecisi ünlü iş adamı Hayri Yazıcı geçtiğimiz yıl kendisine ait villanın da olduğu bir site içerisinde 4 villa yaptı, sattı. Otelin bitişiğinde bulunan villasının bulunduğu siteye yol açtırmak için Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ile asfalt ekiplerinden yol açma ve asfaltlama için yardım istediğini iddia edilen Yazıcı için iş makinaları ve belediye ekipleri olay yerine geldi.

Anterhaber / Yaşar Anter

YAŞLI KADININ ARSASINA İZİNSİZ  GİRDİLER ARBADE ÇIKTI

Bodrumlu 70 yaşındaki  Ayşen Saraçoğlu’nun 24 dönümlük arazisine girerek yol açmaya çalışan iş makinalarına Saraçoğlu’nun yeğeni otomobilini arsanın ortasına koyarak engel oldu. İş makinası ve belediye ekiplerinin çalışmasının durdurulması üzerine Grand Yazıcı Otel’in güvenlik elemanları ile iş adamı Hayri Yazıcı olay yerine gelerek Saraçoğlu’ nun akrabaları ve ardından olay yerine gelen avukatı Engin İlgün ile sert tartışmalar girdi.

TARTIŞMANIN BÜYÜMESİNİ POLİS ÖNLEDİ.

Tartışmanın büyümesini olay yerine gelen 15’e yakın polis güçlükle önledi.  Saraçoğlu’nun 70 yaşında olması nedeni ile evinden çıkıp gelemediğini belirten Av. İlgün “Hayri Yazıcı kendisinde oturduğu 4 villalı  site yaptı. Müvekkilim İstanbul’da iken 2 yıl önce inşaatı başladıklarında arsamıza girerek yol açıp inşaatı yapmışlar, o zamanda itiraz ettik.  Ardından belediyeden arsanın kamulaştırılması istenmiş. Belediye kamulaştırmanın 8-10 milyon TL. yi bulacağı ve kamu yararı olmadığı için bunu red etti. Bizde arsamızın duvarlarını çektik. Ancak duvar yine yıkıldı. Ve zorla arsamıza girerek yol açmaya çalışıyorlar. Burası yol değil müstakil arsa, herhangi bir imar yolu , terk yok. Bizde Hayri Yazıcı ve otel yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduk, polise haklılığımızı anlatında çalışma durdu, araçlar arsamızdan çıktı, arsamızı göz göre göre gasp etmeye çalışıyorlar, bunu izin vermeyeceğiz” iddialarında bulundu.

Tartışmanın ardından polisin uyarısı üzerine belediye ekipleri iş makinaları ile Saraçoğlu’nun arsasından çıkarak bölgeden ayrıldı. Hayri Yazıcı ise olay yerinde tartışmaları izledi , konu ile ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Telefon ile iki gün ulaşmaya çalıştığımız Grand Yazıcı otel yetkilileri ise konu ile ilgili açıklama yapmayacaklarını söylediler.

Bodrum Ev Emlak