DOLAR
32,5158
EURO
34,6976
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Windows 10 Pro Satın Al

Windows 10 Pro Satın Al
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bilgisayar içerisindeki programların daha verimli bir hale gelmesi ve hızlı bir şekilde işlemlerin çözüme ulaşması için şüphesiz Windows programları geçmişten bugüne en çok tercih edilen işletim sistemleridir. Windows 8 işletim sisteminin başlat menüsünden silinmesi üzerine Windows 10 Pro işletim sistemi ile bilgisayarlara tanımlandı.

Son güncellemeleri ile birlikte oldukça verimli ve hızlı olan işletim sistemi, çok sayıda uygulamanın sesli komutlar ile harekete geçmesi özelliğini de taşıyor. Ayrıca Windows 10 Pro farklı işletim sistemleri ile de kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırıyor. Sistem içerisinde tanımlı olan Windows 10 Home, Windows 10 Professional ve Windows 10 Enterprise ilgili oldukları dosyalara doğrudan erişim sağlıyorlar. Windows 10 Pro satın al işlemleri ile size en uygun programlara anında sahip olabilirsiniz.

Microsort Kullanıcılarına Ayrıcalık Sundu

Bilgisayar işletim sisteminin tamamını kapsayan Microsoft, geçtiğimiz günlerde kullanıcılara yeni bir Windows 10 programı sundu. Geçmiş yıllar da kullanılan versiyonları ile karşılaştırıldığında daha verimli ve hızlı bir şekilde işlevini yürüten Windows 10 Pro, pratik bir şekilde bilgisayara erişim sağlaması ile ön plana çıkıyor.

Microsoft Windows 8 uygulamasının kullanıldığı zamanlarda, bilgisayarın başlat menüsünden programı kaldırmıştı. Durumun böyle olması kullanıcılardan olumsuz eleştiriler alırken, Windows 10 lisans satın al işlemleri sonrasında tanımlama tekrardan gerçekleştirildi. Ayrıca Windows 10 Pro yenilikler arasında, kullanıcıların aktif olarak oynadığı oyunlarda daha hızlı bir oyun keyfi sunuyor. Oyuncular olağan üstü sürüm ile beraber tanımlanan efektler sayesinde kusursuz oyun keyfini sürüyorlar. Oyuna giriş yaptıkları andan itibaren Windows 10 Pro daha az bellek tüketimi, daha geniş ekran avantajları sunar.

Uygun Fiyatlar İle Windows 10 Pro Satın Alın

Microsoft programlarının ücretli olması, bilgisayarınıza satın alacağınız Windows uygulamalarına engel olmasına gerek yok. Windows 10 Pro satın alma işlemlerinizde en uygun fiyatlar ile yaptığınız araştırmalarda karşınıza çıkacak. Profesyonel kullanım ve yüksek kalitede verimler elde edeceğiniz programa, en iyi sağlayıcı firma aracılığı ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Diğer Windows sağlayıcılarına oran ile düşük fiyatlar ile müşteri potansiyelini yükseltmeyi hedefleyen program sürümü, bütçe tasarrufunuz için en ideal seçimler arasında yer alacak. Windows 10 satın al işlemlerinde verimli sonuçların alındığı organizasyonlar ve fiziksel veri taşıyıcıları en uygun fiyatlar ile hizmetinize sunuluyor. Fiyat avantajlarının doğrudan müşteriye aktarılması, uygun fiyatlar ile Windows 10 Pro satın almanızı sağlıyor. Ayrıca program ile alakalı tüm sorunlarınıza firma tecrübeli personellerinden cevap bulabilirsiniz.