DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

WordPress cache nedir, ne işe yarar?

WordPress cache nedir, ne işe yarar?
07.09.2021
1.327
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Son yıllarda internet kullanımın artması insanları bir internet sitesi ya da blog sayfası sahibi olmaya yönlendiriyor. Herkes kendi ilgi alanlarına, yeteneklerine ve yaptıkları işlere göre farlı konseptlerde site sahibi oluyor. Bu süreç wordpress uygulamaları ile oldukça kolay ilerliyor. Kurulum ve sitenin yönetimini tamamen size bırakan ve sizin sevk ve taleplerinize göre şekil alan siteler wordpress tabanında hazırlanıyor.

WordPress tabanı en sık kullanılan uygulamaların başında gelince bunu destekleyici diğer birçok özellik de beraberinde üretiliyor. Wp cache eklentileri wordpress kullanımlarında en çok ihtiyaç duyulan uygulamalardan birisi oluyor.

WordPress cache plugin sayesinde wordpress tabanlı bir internet sitesini çok daha hızlı yanıt veren ve çok daha hızlı açılan bir sayfa haline dönüştürebiliyorsunuz. Bu sayede hem sayfalarınızın açılma oranı, hem de takip oranı önemli ölçüde etkileniyor.

Wordpress cache nedir, ne işe yarar?

Wp Cache nasıl kurulur

WordPress cache sayesinde ziyaret edilen bir internet sitesinin berileri depolanıyor. Böylelikle bir cihaz aynı siteye tekrar ulaşmak istediğinde bellekte bulunan veriler devreye giriyor. Ve bu site birçok siteye göre çok daha kısa sürede açılıyor. Bu özellik, son yıllarda artan wordress tabanlı siteler arasında önemli bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Yoğun rekabetin içerisinde hızlı ve kolay açılan siteler kullanıcıların tercihi oluyor.

WordPress tabanlı bir site için wp cache kurulumu sadece birkaç dakika içerisinde tamamlanıyor.

Aktur tatil sitesi