DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Xiaomi Mİ 10t Pro Cep Telefonu

Xiaomi Mİ 10t Pro Cep Telefonu
A+
A-
polat-galle

Telefon iletişim açısından büyük bir dönüm noktası olan bir icat olması ve yıllar içinde ceplerimize girebilecek kadar küçülüp taşınabilir bir hale gelmesiyle oldukça popüler bir kullanım alanına da sahip oldu. Xiaomi mi 10t pro cep telefonu, akıllı telefon ve android teknoloji ile desteklenen altyapısı ve son derece şık dış tasarımı ile ön plana çıkar. Ürünün oldukça geniş ve çerçevesizi bir ekranı bulunur. Bu çerçevesiz ekran sayesinde telefonunuzda izlediğiniz dizi, film ve videoları tam ekran izleme imkanına sahip olursunuz. Gerek ekran çözünürlüğü gerekse ön ve arka kameralara çözünürlüğü ile hem kaliteli bir ekran hem de net bir fotoğraf ve video çekme imkânı sunan bu teknoloji harikası ürün ile en özel anlarınızı kayıt altına alabilirsiniz. Gri ve siyah renk seçenekleri ile satışa çıkarılan modelin 128 GB bir alanı bulunur. 6,67 inç ekran büyüklüğü olan cihazın bu özelliklerine ek olarak 20 MP ön, 108 MP, 13 MP ve 5 MP arka kameraları bulunur. Önde bir ve arkada üç adet kameraya sahip olan Xiaomi telefon ile tüm ayrıntıları en ince detayına dek görüntüleyebilirsiniz. Uzun bir pil ve şarj ömrü olan akıllı telefonu tüm gün şarj etmeden kullanabilirsiniz. Sistem olarak da cihazın içinde Android sistem kullanılır.

Xiaomi Mi 10t Pro Fiyat

Alanında tanınan markalardan biri olan Xiaomi her geçen gün ürettiği cihazlarla farklı fiyat seçenekleri ile kullanıcılarına farklı ürünleri sunar. Özellikle geniş ürün çeşitliliği fiyatları değişmesine neden olur. Xiaomi Mi 10t pro fiyatları genel olarak piyasa içinde bu cihaza muadil olan diğer ürünlere nazaran daha alınabilir bir seviyede olur. Oldukça maliyetli muadillerine göre bu model fiyat ve performans bakımından diğerleri arasında öne çıkar. Modelin çerçevesiz ekran oluşu, ön ve arka kameralarının özellikleri ve diğer ekran özellikleri ve depolama alanı ürün fiyatını belirleyen en önemli faktörler içinde yer alır. Depolama alanı ve kamera özelliklerindeki artış bu ürünün değerinin de artmasına neden olur.

 

Aktur tatil sitesi