DOLAR
32,3025
EURO
35,1356
ALTIN
2.243,68
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
17°C
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Yalıkavak denizde feci ölüm.

Bodrum’da bir restorana ait iskelenin altında bulunan aydınlatma lambalarını tamir etmek için denize giren elektrik teknisyeni elektrik akımına kapılarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yalıkavak denizde feci ölüm.
Aktur tatil sitesi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Gerişaltı Mevkii Karataş Caddesi’ndeki bir balık restoranın iskelesinin altındaki aydınlatma lambalarını tamir etmek için elinde elektrik malzemeleri ile birlikte beline kadar denize giren evli ve 4 çocuk babası 47 yaşındaki Mehmet Nalbant’ın birde “Çarpıldım kurtarın beni” diyerek yardım istediği belirtildi.

Restoran çalışanlarının elektrik şalterini kapatarak ambulans ve polisten yardım istemesinin ardından, olay yerine gelen sağlık ekipleri Nalbant’ı denizden çıkardı.

Yalıkavak Mahallesi’nde Rusların işletti bir otelde elektrik teknisyeni olarak çalışan Mehmet K. yardım amaçlı restorana gittiği belirtildi. Mehmet Nalbant’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı, 4 personelin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Kaynak : Anterhaber