DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yalıkavak Marina’da Yıldızlar Geçidi!

Dünyanın en yeni ve etkileyici tekneleri Yalıkavak Marina’ya gelmeye devam ediyor Kaynak: Yalıkavak Marina’da Yıldızlar Geçidi!

Yalıkavak Marina’da Yıldızlar Geçidi!
A+
A-
Aktur tatil sitesi

“Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllü Yalıkavak Marina, bu kez de dünyanın en büyük süper yatlarından Madame Gu’ya ek  olarak en yeni mega yatlarından Arrow ve Voice’u ağırladı. 2018-2019 döneminde Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası seçilen Yalıkavak Marina, yabancı mega yatlardan yoğun ilgi görmeye devam ederken, en yeni, en güzel, en teknolojik ve en büyük süper yatları yeniden ağırlamanın sevincini yaşıyor.

Dev yatların soluğu Yalıkavak Marina’da almaya başlaması ile muhteşem Kaiser, White ve Ares’in ardından tüm görkemi ile 99 metrelik Madame Gu, 2020 yılında sahibine teslim edilen 75 mt’lik süper yat Arrow ve 62 mt’lik Voice ilk seyirlerinde Yalıkavak Marina’yı seçtiler.  Bu muhteşem tekneler, süper lüks tekneler dünyasında güçlü ve çığır açan yeni bir türün temsilcileri.

Mega yatların en büyük ve görkemlilerinden biri olan ve Feadship tarafından Hollanda’da üretilen özel motor yat Madame Gu da bu yaz Yalıkavak Marina’yı tercih etti. Yapımı dört yıl süren, 99 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde ve 18 kamarası olan megayat  Madame Gu, Yalıkavak Marina’ya demirledi. Madame Gu’nun içinde spor salonu, jakuzi, asansör ve helikopter pisti bulunuyor.

Yine 2020 yılında sahibine teslim edilen 75 mt’lik süper yat Arrow süper lüks teknelerin yeni ve çığır açan çizgisinin öncüsü olarak tanınıyor.  Feadship De Voogt Naval Architects tara-fından dizayn edilen tekne çelik bir gövdeye sahip. Teknedeki diğer olanaklar arasında gü-neşlenme terasında özel yapım mozaik astarlı bir jakuzi ve eşsiz bir bar alanı ile tamamlanmış bir plaj kulübü de bulunuyor.

2020 model 62 mt’lik özel süper yat Voice CRN tarafından İtalya’da üretilen en yenilikçi tek-nelerin başında geliyor. Ancona tersanesinde üretilen özel yatın müthiş iç ve dış mimarisi, Nuvolari&Lenard tarafından yapıldı. Voice, 6 özel kabininde  12 misafire kadar ağırlama ya-pabiliyor.  Bu özel yat içinde jakuzi, garaj, güneşlenme ve yüzme alanı bulunuyor.

Türkiye’nin gururu, Yalıkavak Marina’nın 2020-2021 döneminde Dünyanın En İyi Süperyat Marinası seçilebilmesi için OY VERIN! 2018-2019 döneminde sizin oylarınız sayesinde ka-zandığımız bu hak edilmiş ünvanı elimizde tutmamıza ve dada çok süper yatı Türkiye’ye getirmemize destek! The British Yacht Harbor Association (TYHA) tarafından düzenlenen bu organizasyon için oy verme süreci devam ediyor. Tek yapmanız gereken buradaki LINKE TIKLAMAK, açılan sayfada Yalikavak Marina yazarak e-mail adresinizi ve varsa teknenizin ismini yazmak (tekneniz yoksa bu alana istediğiniz bir kelimeyi yazabilirsiniz). Sonuçlar Eylül 2020’de açıklanacak. HER oyunuz bizim için çok değerli!

Aynı anda 620 yatı ağırlayabilen Yalıkavak Marina hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Dünyanın önde gelen 100’den farklı markasına ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve Avrupa Birliği (“AB”) normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayarak kişiye özel eşsiz bir marina deneyimi sunuyor.

Göz alıcı güzelliği ve çekici mekanlarının yanı sıra Yalıkavak Marina, marina operasyonlarını kusursuz yöneten iyi eğitimli ve tecrübeli çalışanları ve tüm yıl boyunca marinanın güvenliğini sağlayan etkili güvenlik ekibi ile de göz dolduruyor. Yalıkavak Marina ayrıca 1000 amper – 380 volt kıyı elektriği, 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, her bağlama noktasında yüksek hızlı WiFi bağlantısı, yakıt istasyonu, gümrüksüz yakıt imkanı ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor. Yalıkavak Marina dünyaca ünlü markaların ve seçkin yaşam alanlarının dahil olduğu bölgenin en büyük lüks AVM’sine ve ödüllü Beach ve Boutique otellere de ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Yalıkavak Marina’da Yıldızlar Geçidi!

Aktur tatil sitesi