DOLAR
32,2818
EURO
34,6566
ALTIN
2.413,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
25°C
Muğla
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C

Yeni hafta yaz gibi başlayacak… Meteoroloji’den hava durumu tahminleri

Meteoroloji’nin tahminlerine göre yeni haftada güneş birçok şehirde kendini gösterecek. Hava sıcaklıklarında yükseliş görülecek, Akdeniz’in doğusunda sıcaklıklar 30 dereceye yaklaşacak

Yeni hafta yaz gibi başlayacak… Meteoroloji’den hava durumu tahminleri
A+
A-
polat-galle

Meteoroloji’nin tahminlerine göre 9 günlük bayram tatilinin ardından ilk pazartesi günü yurdu yazdan kalma bir hava bekliyor. Yağışların bugün Doğu Anadolu’nun kuzeyinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kendini göstereceği tahmin ediliyor. Yer yer yağışın etkisi görülecek olsa da yurt genelinde açık bir hava hakim olacak.

Yeni hafta yaz gibi başlayacak... Meteoroloji'den hava durumu tahminleri

YER YER SAĞANAK ETKİLEYECEK

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu, Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Malatya ve Ordu çevreleri ile sabah saatlerinde Samsun’un doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Yurdun batısının iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi beklenmektedir. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

 

polat-galle
ETİKETLER: ,