DOLAR
32,4478
EURO
34,4546
ALTIN
2.489,87
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C

“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini 3 yılda yaklaşık 1 milyon kişi kullandı!

“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini 3 yılda yaklaşık 1 milyon kişi kullandı!
A+
A-

Zingat, ev aramalarında tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim sunduğu ücretsiz “Zingat Bana Ev Bul” hizmeti ile yaklaşık 1 milyon kişinin hayatına dokundu.

“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini 3 yılda yaklaşık 1 milyon kişi kullandı!

Zingat.com’un ev arama alışkanlıklarında kişileştirilmiş bir çözüm yaşattığı ücretsiz “Zingat Bana Ev Bul” hizmeti üç başarılı yılı geride bıraktı. Zingat Bana Ev Bul hizmeti, satılık ya da kiralık ev, iş yeri veya arsa arayışlar için bu zorlu süreci akıllı ve hızlı hale getiriyor.

 

“Zingat Bana Ev Bul ve Zingat Evimi Sat/Kirala ile sektörde bir ilki gerçekleştirdik”

Bana Ev Bul hizmetinin üç yılını değerlendiren Zingat İş Geliştirme & LeadZ Performans Direktörü Özge Günay Murat; “Gayrimenkul sektörüne ‘Emlak. Bilgi. Güven’ mottosuyla yenilikleri getirmek üzere yola çıkmış bir portal olarak, sektörde bir ilki Zingat Bana Ev Bul ve Zingat Evimi Sat/Kirala hizmetlerimizle 2019 yılında hayata geçirdik. Zingat Bana Ev Bul hizmeti ile 2019 yılından itibaren Zingat’a form dolduran, iletişim bilgilerini bırakan yaklaşık 1 milyon kişiyi aradık, diledikleri iletişim kanalı üzerinden ihtiyaçlarını öğrendik ve doğru emlak ofisleriyle buluşturmak üzere yola çıktık. İhtiyaçlarını öğrendiğimiz kişilerin doğru ofislerle buluşturulması sadece 30 saniyemizi alıyor. Belli frekanslarda takip aramaları da yaparak süreci uçtan uca takip ediyor ve son kullanıcılarımız aradıkları evi bulana kadar hep yanlarında olmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini 3 yılda yaklaşık 1 milyon kişi kullandı!

“Yaklaşık 1 milyon kişinin hayatına dokunduk”

Evini Zingat yönlendirmeleri ile satan kişilerin, yeni evlerini almak için Zingat Bana Ev Bul hizmetini kullandığına dikkat çeken Özge Günay Murat, “Zingat Bana Ev Bul / Arsa Bul / Ofis Bul diyen kişiler Zingat Bana Ev Bul Ekibi tarafından saniyeler, dakikalar içinde aranıyor. Aradıkları gayrimenkulün özellikleri alınıyor. Akıllı algoritmamız ile insanların aradıklarını hızlı bulabileceği doğru danışmanlara, doğru zamanda yönlendiriliyor. Ciddi bir yatırım gerektiren Zingat Bana Ev Bul hizmeti için onlarca kişilik talep alma ve doğru emlak ofisleriyle buluşturmak üzere takip ekiplerimizle yolumuza güçlenerek devam ediyoruz. 2019’da startını verdiğimiz Zingat Bana Ev Bul ve Zingat Evimi Sat / Kirala hizmetlerimiz ile bugüne kadar yaklaşık 1 milyon kişinin hayatına dokunduk; ev satın alma, kiralama, evlerini satma veya kiraya verme konusunda birebir destek olduk. Özetle yapılan online aramalara ek olarak insan dokunuşuyla ve zenginleştirilmiş data ile sektörün talep tarafının nabzını tuttuk. 2021 yılında yönlendirdiğimiz toplam iş hacmi aylık 3+ milyar TL seviyesine ulaştı.”

“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini 3 yılda yaklaşık 1 milyon kişi kullandı!

Zingat Bana Ev Bul diyecekler için öneriler

Zingat İş Geliştirme & LeadZ Performans Direktörü Özge Günay Murat, ev arayışındaki kişilere verdiği önerileri “Ev aradığınız bölgeyi önceden araştırın, bütçenizi doğru şekilde belirleyin ya da Zingat Bana Ev Bul ile size yardımcı olalım ve aradığınız özelliklerle hayalinizdeki ev uyuşmuyorsa, doğru bütçe konusunda size bilgi verelim. Hayalinizdeki ev bütçenizi zorladığında bir oda küçüğünü ya da yakın başka mahalle ve ilçeleri değerlendirin.

Son iki yılda gördük ki, hızlı karar alanlar ve evini satın alıp kiralayanlar finansal olarak hep kazançlı oldu. Emlak danışmanınızdan satış/kiralama protokolü istemeyi unutmayın. Kararınızı aldıktan sonra da tadilat yaptırmak isterseniz, Zingat Bana Ev Bul taşınma asistanı indirimlerinden faydalanmayı atlamayın.” diyerek aktardı.

Bodrum Ev Emlak