DOLAR
32,5258
EURO
34,7471
ALTIN
2.490,46
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Afrika Örgüsü Modelleri

Afrika Örgüsü Modelleri
A+
A-
velux

Her geçen gün çok daha fazla talep edilen ve son derece hoş bir görünüm sağlayan Afrika saç modelleri için her zaman kaliteli hizmetler veren firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Afrika saç modelleri hem erkek hem de kadınların çok fazla ilgisini çeken modeller arasında yer almakta ve bu alanda en kaliteli hizmetleri güven içinde firmamızdan almanız mümkün olmaktadır. Her zaman kalite ve güvenden taviz vermeden hizmet veren firmamız bünyesinde işinin ehli profesyonel ekibimiz her konuda sizlere yardımcı olmaktadır.

Afrika Saç Örgüsü Nedir?

Çok eski tarih öncesinde uygulanmaya başlanmış ve saçlarına şekil vermek isteyen Afrikalı kadınlar aralarında örgü modelleri üretmişlerdir. Bu saç modeli zaman içinde Afrika Kıtasında kullanılarak vazgeçilmez olan bir tarz halini almıştır. Afrika örgüsü, saçların içine sentetik saç eklenerek ve bu saçların örülmesi ile oluşan saç modellerine denir. Her geçen gün çok daha fazla talep gören bu saç modelleri farklılık sevenler için pek çok alternatifler sunmaktadır.

Özellikle yaz aylarında saçları ile fazla zaman kaybetmek istemeyen kişiler bu tarz modelleri çok daha fazla tercih etmektedirler. Afrika örgüsü modelleri ile firmamız her zaman kendi tarzını yansıtmak isteyen müşterilerine en kaliteli hizmetleri güven içinde sunmaktadır. Saçlarına kaliteli hizmet isteyenler için her zaman firmamız doğru seçim olmaktadır.

Afrika Örgüsü Modelleri Nelerdir?

Günümüze kadar gelen saç modelleri arasında vazgeçilmez olan Afrika saç örgüsü modelleri çok daha rahat kullanımı ile kadınların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Hem kullanımı hem de temizliği ve bakımı ile son derece uygun olan bu tarz örgü modelleri şunlardır;

  1. Box Braids: Box Braids diğer adı ile Janet Bralds ortalama kalınlıklarda olan örgülerin olduğu model seçeneğidir. Kafa derisine yapışık şekilde örülmeye başlanıp sonrasında aşağı kadar uzanmaktadır. Normal saçmış gibi salınmış olan versiyonu ile en çok bilinen model olmaktadır.
  2. Micro Braids: Kalın örgülerden hoşlanmayanlar için son derece uygun olan Micro Braids Afrika örgüsü modeli örülmemiş saç görünümünde olmakta ve micro örgüleri vardır. Özelliği daha küçük örgülerden meydana gelmesi ve daha çok örülmemiş saç gibi görünmektedir. Aşırı derece küçük örgülerden oluştuğu için saçların örgü olduğu çok zor anlaşılmaktadır.
  3. Havana Twist – Senegalese Twist: Havana Twist – Senegalese Twist modeli iki isimle anılmakta ve aslında burgu modeli olmaktadır. Standart modellerden çok daha farklı olmakta ve gençlerin en fazla tercih ettiği modellerdir. Kullanımı diğer modeller gibi çok daha uzun olduğundan uygun olmaktadır.

Afrika Örgüsü Fiyatları

Her zaman kaliteli hizmetleri ile farkını ortaya koyan firmamızda Afrika örgüsü fiyatları çok daha uygun olmaktadır. Bu sayede istenilen saç modeline uygun fiyatlarla sahip olmak mümkündür. Fiyatlar modellerin çeşitlerine ya da saç boyutlarına göre daha farklı olmaktadır.

velux