DOLAR
32,5883
EURO
34,8740
ALTIN
2.498,94
BIST
9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Antalya ve Muğla sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü

ANTALYA (AA) – Turizm merkezleri Antalya ve Muğla’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yeniden uygulanan sokağı çıkma …

Antalya ve Muğla sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü
Bodrum Ev Emlak

ANTALYA (AA) – Turizm merkezleri Antalya ve Muğla’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yeniden uygulanan sokağı çıkma kısıtlamasıyla sakinlik başladı.

İçişleri Bakanlığının, Kovid-19 ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 20.00 itibarıyla başladı.

Antalya’da alışveriş merkezleri, mağaza, kuaför, restoran, lokanta ve diğer işletmeler kısıtlama saatinin yaklaşmasıyla iş yerlerinin önündeki masa, sandalye ve tekstil ürünlerini içeriye alarak kepenkleri indirdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının ilk saatlerinde normalde yoğunluğun oluştuğu Konyaaltı Sahili, Cumhuriyet Meydanı ile Işıklar ve Güllük caddelerinde kısıtlama saatinde sessizlik hakim oldu.

Kent genelinde önlem alan polis ve jandarma ekipleri ise vatandaşları kısıtlama hakkında bilgilendirdi. Ekipler, kapatılması gereken iş yerlerinde, sokak ve caddelerde denetime başladı.

Paket servisi bulunan bazı restoran ve lokantalar ise evlere servis yapma koşuluyla açık kaldı.

Öte yandan sokaklarda sadece kısıtlamalardan muaf tutulan görevliler olduğu gözlendi.

– Muğla

Muğla’nın turizm merkezleri Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinin meydanları, cadde ve sokakları ile yürüyüş yolları boş kaldı.

Normal zamanlarda vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Menteşe’de, Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere önemli meydan ve alanların boş olduğu görüldü.

Yoğunluğun yaşandığı önemli turizm merkezlerinden Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Sakin Kent Akyaka gibi merkezlerde de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim oldu.

Kent genelinde önlem alan polis ve jandarma ekipleri ise vatandaşları kısıtlama hakkında bilgilendirdi. Ekipler, kapatılması gereken iş yerlerinde, sokak ve caddelerde denetimlerini sürdürdü.

Aktur tatil sitesi