DOLAR
32,2634
EURO
34,7783
ALTIN
2.400,09
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Antarktika’nın Büyülü Dünyası Türk Turizmcisi Burak Bilgit ile Keşfe Açılıyor

Türk turizmci Burak Bilgit, Antarktika’ya yönelik özel bir operasyon düzenliyor. Bu operasyon, deneyimli gezginlere zorlu deniz koşullarını aşma imkanı sunarken daha fazla süreyle Antarktika’yı keşfetme şansı tanıyor. Antarctica 21 iş birliğiyle gerçekleşen bu keşif turları, deniz bilimcileri ve doğa tarihçileri eşliğinde zengin bir fauna gözlemleme fırsatı sunuyor. Seyahat tutkunları, Antarctic Airways’in özel uçuşları ile konforlu bir şekilde kıtaya ulaşıyor ve zodyak botlarla keşif gemisine geçiş yapıyorlar. Türkiye’den düzenlenen bu özel seyahatler, sürdürülebilir turizmin ve bilimsel araştırmaların merkezi Antarktika’yı keşfetme ayrıcalığı sunuyor.

Antarktika’nın Büyülü Dünyası Türk Turizmcisi Burak Bilgit ile Keşfe Açılıyor
A+
A-
velux

Antarktika’nın Büyülü Dünyası Türk Turizmcisi Burak Bilgit ile Keşfe Açılıyor

Türk turizmci Burak Bilgit, Antarktika’ya Yönelik Özel Operasyon Düzenliyor

Dünyanın en büyük çölü olarak bilinen ve eşsiz güzelliklere ev sahipliği yapan Antarktika’ya yönelik özel bir operasyon, Türk turizmci Burak Bilgit liderliğinde gerçekleşiyor. Antarktika, eksi 30 derece sıcaklıkları, altı aylık uzun geceleri ve vahşi doğasıyla bilinen gizemli bir kıtadır. Kasım-Mart ayları arasında ziyaret edilebilen bu benzersiz destinasyon, deneyimli gezginlerin hayallerini süslemektedir.

Antarktika’ya yapılan bu özel uçuşlarla seyahat tutkunları, zorlu deniz koşullarını aşma imkanı bulurken daha fazla süreyle bu büyülü kıtayı keşfetme şansına sahip oluyorlar. Burak Bilgit’in iş birliği yaptığı Antarctica 21, donmuş kıtaya Magellan Explorer ve Ocean Nova gemileriyle hizmet vererek, seyahat tutkunlarına özel bir keşif deneyimi sunmaktadır.

Antarktika’nın vahşi doğasına, donmuş tarihine ve çelişkili güzelliklerine ışık tutan bu keşif turları, deniz bilimcileri, doğa tarihçileri ve uzman kutup rehberleri eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Seyahat tutkunları, penguenlerden balinalara, kürklü foklardan leopar foklarına kadar Antarktika’nın zengin faunasını gözlemleyerek eşsiz anılar biriktirebilmektedir.

Antarktika’ya hava yolu ile ulaşımı sağlayan Antarctic Airways’in uçak filosu, Punta Arenas’tan alınan yolcuları King George Adası’na taşımakta ve zodyak botlarla Antarktik keşif gemisine geçiş yapmaktadır. Bu özel seyahatler, doğa severlere, macera arayanlara ve bilim meraklılarına unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Burak Bilgit, Antarktika keşfi konusundaki iş birliğiyle Türkiye’den ilk kez düzenlenen sıra dışı yurt dışı gezileriyle dikkat çeken Matilda Travel’ın sahibidir. Antarctica 21 ile yapılan GSA anlaşmasıyla, Türkiye’den seyahat tutkunlarına Antarktika’nın zorlu rotalarını keşfetme ayrıcalığı sunmaktadır.

Antarktika seyahatleri, sürdürülebilir turizmin ve bilimsel araştırmaların merkezi haline gelmiş durumda. Türk turizmci Burak Bilgit, bu özel operasyonla, Türkiye turizminin geleceğine dair umut verici bir örnek teşkil ediyor.