DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo Diyeti Nedir?
29.08.2020
1.360
A+
A-

Hayatı boyunca vegan bir beslenme tarzını benimsemiş olan filozof Aristo’nun yaşamından esinlenerek oluşturulan bir beslenme programıdır. Aristo Diyeti, yalnızca bir diyet değil bir hayat tarzıdır. Bitkisel bazlı beslenmeye dayalı bu diyet, kilo kaybetmenin yanı sıra sağlıklı bir yaşam sürmeyi sağlıyor. Mevsiminde sebze ve meyvelerle oluşturulmuş ana ve ara öğünler sayesinde kendinizi hiç aç hissetmeden sağlıklı olabilir ve fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aristo Diyeti başlandığı andan itibaren hızla kilo kaybettirir. En önemli avantajlarından biri de bu kiloları kalıcı olan kaybettirmesidir. Aristo Diyeti’nde şok diyetlerdeki gibi kaybettiğiniz kiloları iki katı şekilde geri almazsınız. Aristo Diyeti yapan kişiler ilk ayda kilosunun %10’unu vererek daha hafif ve ince bir hayata kavuşuyor. Siz de fazla kilolarınızdan en sağlıklı şekilde kurtulmak için Aristo Diyeti yapabilirsiniz.

Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam

Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam

Aristo Diyeti bitkisel bazlı beslenme dayalı olsa da önemli olan diğer beslenme detaylarıyla bunu desteklemektir. Çiğ sebze ve meyve ağırlıklı beslenirken bol su içmek, yürüyüş ya da egzersizlerle hareketli bir yaşam sürmek, dengeli bir uyku düzenine sahip olmak da son derece önemlidir. Sabahları uyandığınızda ılık bir bardak suya 7-8 damla limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal katarak tüketebilirsiniz. Böylece güne başlarken daha enerjik ve toksinlerden arınmış bir vücuda sahip olabilirsiniz. Gün içinde 2,5 litre su tüketmek, yürüyüş ya da egzersiz gibi size uygun aktiviteler yapmak da kilo kaybını hızlandırır.

Aristo Diyeti

Aristo Diyeti yapmaya başladıktan sonra aslında diyet yapmanın hiç de zor olmadığını ve sağlıklı beslenmenin hayatınızın bütününe etki ettiğini görebilirsiniz. Aristo Diyeti yaparken kendinizi hafif, ince, enerjik ve mutlu hissedersiniz. Dolayısıyla bu beslenme düzenini devam ettirmek için içinizde bir dürtü oluşur. Böylece beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilir ve bitkisel bazlı beslenme ile hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebilirsiniz. Aristo Diyeti yaparken kendinizi aç hissetmemek, açlık krizleriyle duygusal çöküşler yaşamamak, mutsuz ve hayattan zevk alamıyor hissetmemek ve en önemlisi de motivasyonunuzu kaybetmemek mümkündür.

Bodrum Ev Emlak