DOLAR
32,5531
EURO
34,8789
ALTIN
2.433,96
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

Başakşehir’e fair-play tepkisi!

Süper Lig’in 30. haftasında Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Antalyaspor’da futbolcular maç sonu Başakşehir’e fair-play tepkisinde bulundu.

Başakşehir’e fair-play tepkisi!
05.07.2020
816
A+
A-

Maç sonu konuşan Jahovic ve Amilton, Lukas Podolski’nin sakatlandığı anlarda dışarı gönderilen topu Başakşehir’in kendilerine vermeyip gol attığını söyledi.

Jahovic’in açıklaması şöyle:

“Podolski’nin sakatlığının akabinde golü yedik. Sormamız gereken soru şu. Türkiye Ligi’nde fair play yeterli şekilde uygulanabiliyor mu? Hakem hemen korneri oynatma isteğindeydi. Ciddi bir sakatlık olduğundan hakem değişimi sağlayabilirdi.”

Amilton’un sözleri ise şu şekilde:

“11 maçlık serimiz vardı bunu sürdürmek isterdik. Çok formda geldik ama olmadı. Bugün iyi bir takıma karşı oynadık. Attıkları ilk golde bizim oyuncumuz Podolski saha dışındayken topun bizde kalması gerekiyor. Maalesef topu bize vermediler ve golü yedik. İkinci golü yedikten sonra da maç bitti. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu yenilmezlik serisi bir yerde sona erecekti. Artık bu maçı geride bırakmalıyız. Bu sıcak havaya nem de eklenince dayanılmaz bir hal oluyor. Belki de kariyerimdeki en çok terlediğim maçı oynadım.”

velux