DOLAR
32,5548
EURO
34,8424
ALTIN
2.428,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C

Bentour Reisen 2021 yaz sezonu için harekete geçti

Bentour Reisen 2021 yaz sezonu için harekete geçti
28.11.2020
457
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Türkiye spesiyalisti Bentour Reisen, 2021 Yaz Programı’nın tanıtımını online platformda gerçekleştirdi.

Bentour CEO’su ve yatırımcılarından Deniz Uğur, tüm zorluklara rağmen coronavirus gölgesindeki zorlu turizm sezonunun olumlu yanlarını da değerlendirirken; “özellikle yaşamış olduğumuz zor dönemde her kurumun birbiri ile iş birliği içerisinde olmalarının” altını çizdi.

2020 sezonunda pandemi sonrası, alınmış olan önlemlerle, pakete dahil PCR Testi ile, ücretsiz hastalık sigortası ve cazip iptal şartları ile Türkiye satışlarına başlayan tur operatörü Bentour, “Sağlık ve Güvenilirlik” satış argümanın da öncülüğünü yaptı.

“Riskten ziyade fırsatların daha çok oluştuğunu görmekteyiz. Tatilcilerin yine daha çok spesiyalistleri ve burada bireysel danışmayı tercih ettikleri bir trend oluştu” diye olumlu izlenimlerini aktaran Deniz Uğur; “Bu yıl pazarlama kanadımıza birçok yatırımlar yaptık ve çalışma ortaklarımız seyahat acentelerinden olumlu geri dönüşler aldık. 2021 yılında da partnerlerimiz seyahat acenteleriyle beraber birçok müşteriyi mutlu edeceğimize inancımız tam” açıklamasında bulundu.

2021’E BAKIŞ

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, online platformda düzenlenen 2021 yaz sezonu lansmanında, Bentour’un tatil paketleri ve Türkiye tatilleri hakkında katılımcıları ve çalışma ortaklarını detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Bentour Reisen 2021 yaz sezonu için harekete geçti

SONGÜL GÖKTAŞ ROSATI: TÜRKİYE, YÜKSEK GÜVENLİK VE HİJYEN STANDARTLARINDA TATİL SUNDUĞUNU HERKESE KANITLADI

“Türkiye’yi Yaşamak” sloganı ile “otantik ve kalıcılık” konsepti altında 2021 yılının ilkbaharında yayınlanacak olan kataloğun içeriğinde “Doğu Anadolu Ekspresi”, “İstanbul’da Dinlerin İzinde” konseptli “yoga tatilleri” ve “kruvaziyer tatilleri” gibi alternatif ürünlerin de bulunduğunu müjdeleyen Songül Göktaş Rosati: “Türkiye, bu sezon güvenlik ve hijyen standartlarını yüksek tutabildiğini herkese kanıtladı. Coronavirus döneminde de seyahat etmenin mümkün olduğunu net bir şekilde gösterebilirdi” açıklamasında bulundu.

Songül Göktaş-Rosati bu yıl birkaç kez, Türkiye’ye seyahat ederek yüksek güvenlik ve hijyen standartlarını yerinde inceleme ve görme fırsatını yakaladığını sözlerine ekledi.

Göktaş-Rosati; “Türkiye spesiyalisti olarak öncelikli amacımız, sorumlu ve sürdürülebilir seyahatler düzenlemek… Yüksek kalite standardındaki ürünlerimiz de bu amacımıza ulaşmak için iyi bir temel teşkil ediyor” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Aktur tatil sitesi