DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Bodrum Devlet Hastanesi Yılan Hikayesi

Bodrum Devlet Hastanesi Yılan Hikayesi
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaretinde Muğla’da yapımları tamamlanma aşamasına gelen Milas, Bodrum, Yatağan ve ilk kez ihaleye çıkarılan Marmaris ve Seydikemer yeni devlet hastaneleri görüşüldü.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek, il genelindeki sağlık yatırımlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Demir ve Gökcan, başta yüklenici firmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle inşaatı yarım kalan yeni Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı olmak üzere, il genelindeki sağlık yatırımlarına ilişkin Bakan Koca’dan destek istedi. Görüşmede Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaldığı yerden devam edebilmesi için yeni bir ihaleye kısa süre içinde çıkarılacağı ve yapımının tamamlanmasının planlandığı Bakan Koca tarafından aktarıldı.

Milletvekili Demir ve Gökcan, Muğla’nın sağlık yatırımlarında hak ettiği değeri alması için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “Muğlalı hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerinden en kaliteli biçimde yararlanmaları için hem donanım hem de personel anlamında çalışmalarımız sürüyor. Muğlamızı baştan başa yeni hastanelerle donatıyoruz. Yalnızca sağlıkta değil, ilimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz…” diye konuştu.

Aktur tatil sitesi