DOLAR
32,5176
EURO
34,7442
ALTIN
2.489,49
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bodrum Güçbirliği: İlçede elektrik ve internet sorunu kabus oldu

Bodrum Güçbirliği: İlçede elektrik ve internet sorunu kabus oldu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum Güçbirliği Derneği Genel Sekreteri Alp Arbak yaptığı yazılı açıklamada ilçede elektrik ve internetin kabus haline geldiğini söyledi.

Arbak açıklamasında şunları belirtti.

DÜNYA MARKASIYIZ AMA

Dünya markası olduğu söylenen Bodrum’da gerek Türk Telekom, gerek AYDEM’in keyfi uygulamaları, Bodrumlu hemşehrilerimizi çileden çıkarmaktadır. Bodrum’un her geçen gün büyüyen sorunlarının yanında, dünyaya açılan pencere olan internette yaşanan sıkıntılar ve Türk Telekom’un bu sıkıntılara yetersiz kalması hepimizi derinden etkilemektedir.

İnternet erişiminin sorunlu olması, iskanı olan yeni binalara internet alt yapı tesisinin kurulamaması ya da çok geç ve sağlıksız kurulmasını, Bodrum Güçbirliği Derneği olarak kabul etmiyor, bu durumun Bodrum’a yakışmadığını belirtmek istiyoruz.

BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR

Ayrıca AYDEM’in de Bodrum’un bir çok bölgesinde elektrikle ilgili yaşanan sıkıntılara yetersiz kalması, binlerce Bodrumluyu mağdur etmektedir.

Bodrum’un su, altyapı, trafik gibi kronik sorunlarının yanı sıra elektrik ve internet gibi hayati ihtiyaçlarda da sıkıntı yaşanması, Bodrum Bu amaçla Devletin ilgili kurumlarını göreve çağırıyor, Bodrum’da yaşanan bu sıkıntı ve gecikmelerin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz.

Bizler Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bu yönde yapılacak çalışmaları yakından takip edeceğiz. Amacımız Bodrum’da yaşanan sorunların güçbirliğiyle, bir an önce çözülmesi.