DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
22°C
Muğla
22°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Bodrum’da Güvenlik Toplantısı Ve Proje Turu: Turgutreis’te Sahil Güvenlik’te İnceleme

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Vali Dr. İdris Akbıyık başkanlığındaki güvenlik toplantısına katıldıklarını ve Turgutreis Limanı projesi ile yurt, Bilsem, Halk Eğitim, Hükümet Konağı ve Huzurevi alanlarında inceleme yaptıklarını duyurdu.

Bodrum’da Güvenlik Toplantısı Ve Proje Turu: Turgutreis’te Sahil Güvenlik’te İnceleme
A+
A-

Bodrum’da Güvenlik Toplantısı Ve Proje Turu: Turgutreis’te Sahil Güvenlik’te İnceleme

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, bugün (29 Ocak 2026) yaptığı sosyal medya paylaşımında; Turgutreis’te Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nda Vali Dr. İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen İl Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı’na katıldıklarını, ardından ilçedeki bir dizi proje ve kamu tesisinde yerinde incelemeler yaptıklarını açıkladı.

Bodrum Haber

Paylaşıma göre Mandalinci; Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tümamiral Tayfun Paşaoğlu ve Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Sahil Güvenlik Bodrum Turgutreis Limanı projesinde incelemede bulundu, sonrasında Sahil Güvenlik Komutanlığı Yalıkavak Kolluk Destek Birimi’ni ziyaret etti.

Turgutreis Limanı Projesi, Yalıkavak Birimi Ve Kıyı Gözetleme Aracı

Mandalinci’nin paylaşımında, Kıyı Gözetleme Aracı’nda yapılan inceleme sonrası kapalı spor salonu yapılması planlanan proje alanında da inceleme gerçekleştirildiği belirtildi.

Müskebi’de Yurt İnşaatı, Bilsem Ve Halk Eğitim Merkezi Çalışmaları

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk’un da katılımıyla Müskebi Mahallesi’nde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatı, Bilsem ve Halk Eğitim Merkezi inşaatları ile yapılması planlanan Hükümet Konağı ve Huzurevi projelerinin planlanan alanlarında inceleme yapıldığı ifade edildi.

Başsavcıya Ziyaret

Paylaşımda son olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek’in makamında ziyaret edildiği kaydedildi.

“Uyum Ve İş Birliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Mandalinci, açıklamasını “Bodrum’umuzun geleceği, sosyal ve kültürel değerlerimizin artması ve vatandaşlarımızın mutluluğu için Devletimizin bütün kurumları ile uyum ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” mesajıyla tamamladı.