DOLAR
32,5403
EURO
34,8137
ALTIN
2.432,29
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Bodrum’da kavga: Cadde ortasında silahla darp

Bodrum’da kavga: Cadde ortasında silahla darp
17.11.2021
449
A+
A-
velux

SÖZCÜ/ Yaşar Anter

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’ndeki Atatürk Bulvarı’nda bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kullandığı 48 AET 051 plakalı otomobil ile seyir halinde olan 32 yaşındaki M.A. kimliği tespit edilemeyen bir otomobildeki üç kişi ile sıkıştırma tartışmasına girdi.

TRAFİKTEKİ SÖZLÜ KAVGA, TEKME TOKATLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

M.A.’yı takip eden ve otomobilde üç kişi oldukları belirtilen saldırganlar M.A.’nın otomobilinin yolunu keserek durdurdu. İki kişi M.A.’yı önce tekme tokat ardından bellerinden çıkardıkları silahın kabzası ile darbetti. Kanlar içerisinde kalan M.A.’ya bir iş yerinden çıkan çalışanlar bağırarak müdahale etti. Vatandaşların bağırmaları ve tepki göstermeleri üzerine üç kişi olay yerinden binerek kayıplara karıştı.

VATANDAŞLAR KURTARDI

Olay yerinde kanlar içinde kalan M.A.’ya önce vatandaşlar yardım etti, ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Yaşadığı olayı anlatan 29 yaşındaki Gülce Çelik, “İki otomobil hızla durdu. Biri diğerinin önünü kesti, dışarı çıktığımızda kavga ediyorlardı, birisi tabanca ile adamın başına vururken diğeri de boğazını sıkıyordu. Bizler bağırıp polisten yardım isteyince kaçtılar. Aracın plakasını ve şeklini polislere verdik, caddenin ortasında şahsı öldüresiye dövdüler” diye konuştu.

Polis olay yerinden otomobil ile kaçan üç kişinin aranması için çalışma başlatırken, M.A. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. M.A‘nın beyin tomografisinin çekileceği ve müşahede altına alındığı öğrenildi.

Bodrum Ev Emlak