DOLAR
32,2482
EURO
34,7750
ALTIN
2.412,77
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Bodrum’da yaşlı çift denize atlayıp intihar etmek istedi

Bodrum’da yaşlı çift denize atlayıp intihar etmek istedi
A+
A-
velux
Bodrum’da yaşlı çift denize atlayıp intihar etmek istedi. Boğulmak üzere olan çifti tekne sahipleri ve vatandaşlar kurtardı.
Olay öğle saatlerinde iskele meydanında meydana geldi. Yaşlı çift yürüdükleri sırada henüz bilinmeyen bir nedenle deniz kenarına gelip ayakkabılarını çıkarıp el ele tutuşup denize atladılar. Durumu gören bir vatandaşın çığlık atması üzerine olay yerindeki tekne sahipleri ve vatandaşlar yaşlı çifti kurtarmak için seferber oldular. Tekne sahipleri boğulmak üzere olan yaşlı çifti son anda kollarından yakalayıp tekneye çıkardılar.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı çifte ilk müdahale olay yerinde yapılırken tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi. O anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedilirken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: Selçuk Akbaş / Bodrumdabirgün
Bodrum Ev Emlak