DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Bodrumspor, sahasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup etti.

MUĞLA (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup eden Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, göze hoş gelen …

Bodrumspor, sahasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup etti.
A+
A-
velux

MUĞLA (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup eden Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, göze hoş gelen futbolla kazandıklarını söyledi.

Taşdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ”Maçın zorlu geçeceğini önceden tahmin ettik. Bütün önlemleri ona göre almıştık. Rakibimiz özellikle deplasmanlarda çok iyi oynayan bir takım. Gol yediğinde farklı reaksiyon veren, gol yemediğinde farklı oynayan dolayısıyla da skora göre çok farklı direnç gösterebilen bir rakibimiz vardı.” diye konuştu.

Takımın oyununun her geçen gün üst seviyeye çıktığına işaret eden Taşdemir, şöyle konuştu:

“Ne kadar rakipler bizi engellemeye çalışsa dahi bence göze hoş gelen zevkli oyunumuzu bugün yine gösterdik. Çok pozisyona girdiğimiz için memnunum. Kazanmak bugün bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyum. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum çok iyi bir oyun çıkarttılar.”

– “Ne iyi oyun oynayabildik, ne de puan alabildik”

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da Bodrumspor’u tebrik ederek, “Buraya iyi oyun ve puan almak için geldik. Ne iyi oyun oynayabildik, ne de puan alabildik. Oyuncularıma da söyledim, bugün için mücadele de oyun da bizim adımıza kazanmak için yeterli değildi.” ifadesini kullandı.

Rakiplerinin de kendilerine çok fazla üstünlük kurmadığına dikkati çeken Karafırtınalar, “Duran toplardan etkili olacaklarını biliyorduk, nitekim de öyle oldu. Duran toptan gol yedik.” dedi.

Stat: Bodrum İlçe

Hakemler: Turgut Doman, Gökmen Baltacı, Nurettin Dinçer Demir

Bodrumspor: Ali Türkan, Erkan Değişmez, Süleyman Özdamar, Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 84 Yekta Kurtuluş), Süleyman Güneş (Dk. 67 Erdem Çetinkaya), Jahovic (Dk. 73 Celal Dumanlı), Üzeyir Ergün (Dk. 84 Ali Aytemur), Onur Akbay, Cenk Şen, Recep Aydın (Dk. 73 Bahadır Erol)

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kacar, Kayamba, Bregu (Dk. 61 Burak Asan), Gökhan Karadeniz (Dk. 30 Melih Okutan-Dk. 62 Arda Köksal), Oulare, Onur Ulaş, Landel (Dk. 85 Posmac), Hakan Bilgiç, Ozan Papaker (Dk. 61 Balde), Bülent Cevahir

Goller: Dk. 52 Süleyman Özdamar (Bodrumspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Kenan Özer (Bodrumspor), Dk. 47 Bregu, Dk. 90+5 Oulare, Dk. 90+5 Kayamba (Dyorex Boluspor)

MUĞLA (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında Bodrumspor, sahasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup etti.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: