DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

CHP- ÇAKICI KAVGASI BÜYÜYOR, KARAHAN AÇIKLAMA YAPTI

Önceki gün sosyel medya hesabından açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği belirtilen Alaattin Çakıcı’ya Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan yazılı açıklama yaparak sert tepki gösterdi.

CHP- ÇAKICI KAVGASI BÜYÜYOR, KARAHAN AÇIKLAMA YAPTI
velux

Karahan açıklamasında şunları söyledi:

“MAFYA BOZUNTULARI BU ÜLKENİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLAMAYACAK, İZİN VERMEYECEĞİZ!

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün yurttaşlarının huzur ve barış içinde yaşamasının sigortasıdır.

Tek Adam Rejimi, Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine yeniden ihtiyaç duyuyor. Bu bir acziyettir.

İktidarını gerginlik, hakaret, tehdit ile sürdürmeye çalışanlar şimdi de dün “Yezit” dediğine, bugün “Efendim” diyen mafya bozuntularının, ağzıyla partimizin Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etme cüreti gösteriyorlar.

Emperyalizme karşı yedi düvele karşı savaş vermiş bir partinin, bir mafya bozuntusunun saçtığı salyalardan korkacağını düşünenler, ne tarih bilincine, ne siyasal zekaya ne de yurt sevgisine sahiptir.

Cumhuriyet Halk Partisi, mevcut mafya düzenine son verecek kararlılığa, iradeye ve cesarete sahiptir. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde belirttiğimiz gibi toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.

Hukuk devleti anlayışını dinamitleyen, bu acziyet gösterilerine karşı Cumhuriyet Savcıları’nı göreve çağırıyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu onurumuzdur.

Dahili veya harici bedbahtlarımız olursa gözümüzü budaktan sakınmayacağımızı herkes bilmelidir”

Alaattin Çakıcı ne demişti?

Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na tehditlerini sürdürüyor: Sende yürek varsa beni öldürtsene

İnfaz yasasıyla geçtiğimiz Nisan ayında cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan tehditlerine devam ediyor. Çakıcı yeni mektubunda, “Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene” ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında kendisine yönelik sözleri üzerine bir açıklama daha yaptı ve tehditlerini sürdürdü. CHP liderinin suç duyurusunda bulunduğu Çakıcı, bugün de yine el yazısıyla kaleme aldığı açıklamasında Kılıçdaroğlu’na “Hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bugün kendisini ima ederek kullandığı “Çakalların olduğu yerde bize kimse birşey söyleyemez” ifadesini hatırlatan Çakıcı, “Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anterhaber.com

Bodrum Ev Emlak