DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

CHP’li Karahan “AKP’li Gökmen’in ayrıştırıcı, ötekileştirici dili Bodrum’a yakışmamaktadır”

CHP’li Karahan “AKP’li Gökmen’in ayrıştırıcı, ötekileştirici dili Bodrum’a yakışmamaktadır”
Bodrum Ev Emlak

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan bugün yaptığı yazılı açıklamada Ak Parti ilçe başkanı Osman Gökmen’in yaptığı açıklamalara yönelik “AKP’li Gökmen’in ayrıştırıcı, ötekileştirici dii Bodrum’a yakışmamaktadır” diye konuştu.

Halil Karahan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

***AKP Bodrum İlçe Başkanı Sayın Osman Gökmen, muhalefet için “kanı bozuk” tabirini uygun görüyor. Siyasetin böyle bir dili olamaz. Her gün binlerce insanın gazetesini okuduğu, on binlerce insanın internet sitesini takip ettiği bir basın kuruluşunun yayınına da paçavra diyemez. Bakınız bu dili bir Cumhuriyet Halk Partilide bulamazsınız. O malum gazete marketle ilgili saçma ve gereksiz bir haber yaptığında dahi eleştirilerimiz ahlak sınırları içerisinde oldu. Bu ayrıştırıcı, ötekileştirici dil Bodrum’a yakışmamaktadır.

 

***Şimdi ilk olarak şunu belirtmek isterim, bu iletişim fakültelerinden, askeri okullara kadar öğretilen, dikkatli bir araştırma ile internette bile bulabileceğiniz bir kuraldır. Basit tabiriyle, “Reklamın iyisi, kötüsü olmaz.” Siz terör örgütünün her adını andığınız onun bir anlamda reklamını yapmış, bilmeyene öğretmiş oluyorsunuz. Onu Türkiye’de çok etkin, siyasette müdahale eden, siyasette kendisi hakkında tartışmalar yaratan bir unsur olarak ortaya koyuyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi, “PKK terör örgütüdür” diyemiyor diyerek partimize değil, sadece Türkiye’ye zarar verirsiniz. Öte yanda Cumhuriyet Halk Partisi PKK terör örgütüdür diyebilecek kadar milletine ve vatanına bağlıdır. Siz bunu kendinize dert etmeyin artık. Yalan yanlış bilgilerle Bodrum halkını kandıramazsınız. Bodrum halkı akıllı ve bilinçlidir.

 

***Farkına varmanız gereken aslında terörü kullanan sizlersiniz. Kongreye şehit annesini bağlamak, sırf oy için Türkiye’nin kamu kanalında Osman Öcalan’ı konuşturmak. Kol kola girip yıllarca çözüm süreci diyerek Türkiye’yi oyalamak sizin marifetiniz. Sayın Erdoğan defalarca terör örgütü ile görüştüklerini dile getirdi.

 

***Son olarak şunu da eklemekte fayda var. Bizler Bodrum için 7 gün 24 saat çalışmaktayız. Sürekli Bodrum için mücadele ve faaliyet içerisindeyiz. Bodrum halkı din, dil, ırk ayrımı yapmadan birarada yaşamaktan mutlu. Bu birarada yaşamanın güvencesi Bodrum’un değerlerine sahip çıkan bireylerden oluşmasıdır. Ne yaparsanız yapın Bodrum Belediyesini yalan yanlış bilgilerle, iftiralarla itibarsızlaştıramazsınız.

Sayın Gökmen nefret dilini terk etmeniz dileğiyle yapılacak olan ilk seçimlerde sandıklarda görüşürüz.

velux