DOLAR
32,3106
EURO
35,1565
ALTIN
2.280,23
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

D-Marin’den Misafirlerine Özel Kampanyalar

D-Marin’den Misafirlerine Özel Kampanyalar
polat-galle

D-Marin, misafirlerine en güzel kıyıları keşfetmeleri için sunduğu özel kampanyalarıyla yeni fırsatlar sunuyor. 

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, yıllık sözleşmesi bulunan misafirlerine diğer D-Marin marinalarında 7 güne kadar ücretsiz bağlama sunarken, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim marinalarında hayata geçirdiği yeni kampanyalarla da misafirlerine büyük fırsatlar sunuyor.

Dünyanın en güzel kıyılarını D Marin ile Keşfedin

D-Marin yıllık sözleşmesi olan misafirlerine özel sunduğu Happy Berth Days kampanyasıyla dünyanın en güzel kıyılarını keşftemenizi sağlayacak. D-Marin marinalarında 7 güne kadar ücretsiz bağlama sunan kampanyada, ücretsiz sürenin ötesinde bağlamak isteyen misafirlere 4 aya kadar yüzde 40 indirim uyguluyor.

D Marin Turgutreis’te 15 metreden küçük teknelere büyük hizmet

D-marin Turgutreis, 15 metreden küçük tekneler için hayata geçirdiği kampanyasıyla misafirlerine üstün hizmet ve büyük avantajlar sunuyor. 15 tekne ile sınırlı olan kampanya, 31 Mart tarihine kadar yıllık bağlama sözleşmesi yapan misafirlere uygulanabiliyor.

Katamaran Dostu Kampanya D-Marin Didim’de…

D-Marin Didim yıllık sözleşme yapan misafirlerine 31 Mart tarihine kadar sınırlı sayıda tekne için geçerli kıldığı Katamaran Dostu Kampanyasında ise tek gövdeli fiyatına katamaran bağlama fırsatı sunuyor.

Kampanyalar için detaylı bilgi almak isteyen misafirler marinaların ön büroları ile iletişime geçebilir.