DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Dilman Ambalaj Kağıdı

Dilman Ambalaj Kağıdı
A+
A-
polat-galle

Ambalajlar her geçen gün hayatımızda daha da yaygınlaşan ve ihtiyaç duyulan ürünler haline geldi. Selüloz, bitki ve ağaçlardan elde edilen bu ürünler hayatımızda pek çok amaçla kullanılmaktadır. Kağıt ambalaj kategorisinde olan ambalaj kağıdı da bu ihtiyacın bir neticesidir. Portatif bir ürün olup taşıması kolaydır. Az yer kapladığı için ambalajlama işlemlerinde kullanılmaktadır. Bu ürün ince ve hafiftir. Bu özelliği ile ambalajlama işlemlerinde çokça tercih edilmektedir.

Kullanışlı Dilman Ambalaj Kağıdı

Malzemenin üretiminde kraft kağıt kullanılmaktadır. Dolayısıyla kullanıldıktan sonra geri dönüştürülebilir bir üründür. Bu yönüyle de tekrar kullanıma kazandırılabilir bir üründür. Hem üretim kolaylığı hem de ekonomik olması bakımında tercih edilmektedir. Kağıt yüzeye sahip olduğu için baskı ve kaplama işlemleri için idealdir.

Ambalaj sektöründe en sık kullanılan ürünlerden biridir. Ürünleri paketleme ve muhafaza etme amaçlı kullanılmaktadır. Bunun dışında gönderi işlemlerinde ürünleri kutularda daha iyi muhafaza edebilmek için dolgu malzemesi olarak da kullanılmaktadır. Ürünün katlanarak kullanım özelliğine sahip değildir. Asıl kullanımı biçimi rulo sarım yapılarak gerçekleşmektedir. Ayrıca streç film ile birlikte dilediğiniz kadar sararak da paketlediğiniz ürünü daha da korunaklı hale getirebilirsiniz.

En Uygun Fiyatlarla Dilman Ambalaj Kağıdı

Pek çok kullanım özelliğine sahip Dilman ambalaj kağıdı genellikle alışveriş işlemlerinde yani ticari amaçla kullanılmaktadır. Bunun dışında bireysel amaçlı da kullanılabilir. Ürün kalitesiyle rağbet edilen bir üründür. Talep edilen bu ürünü hızlı teslimatla hemen temin edebilirsiniz. Bu ürünü en uygun fiyatlarla sitede bulabilirsiniz. Kaçırılmayacak fiyatlarla kolaylıkla temin edebilirsiniz. https://www.aktuelexpress.com/dilman-ambalaj-kagidi-70x100kraft Dilman ambalaj kağıdı 70×100 boyutlarında Kraft 10 kg olarak satışa sunulmaktadır. Çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bu ürünü sipariş vermek için hemen siteyi ziyaret edebilirsiniz.