DOLAR
32,5842
EURO
35,0317
ALTIN
2.460,71
BIST
9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Efsane Anime Serisi One Piece

Efsane Anime Serisi One Piece
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Bugüne kadar yayınlanmış yüzlerce bölüm ve kırılan birçok rekor, One Piece efsanesinin daha uzun yıllar boyunca bizlerle beraber olacağının kanıtı durumunda. 20 Yılı geride bırakan seri, sürekli yeni maceralarla ilgiliyi ayakta tutmayı başarıyor. Anime serisi ilk olarak 1999 yılında yayınlanmaya başladı ve sürekli artmaya devam eden bir hayran kitlesi bulunuyor. Manga serisi 1997 yılında yayınlanmaya başladı ve aynı ilgi, bu seride de var. Maceradan maceraya koşan Korsan Luffy’ nin, bu sırada bizlere anlattığı çeşitli öyküler, gelmiş geçmiş en başarılı anime serilerinden biri olmasını sağlıyor. One Piece izle linki aracılığıyla, serinin bugüne kadar yayınlanmış olan tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

One Piece Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor

Küçük bir çocuk olan Luffy, korsanlara hayranlık derecesinde ilgi duyan, büyüdüğünde kendisinin de korsan olduğu hayallerini kurduğu büyük bir hayal dünyası vardır. Derken bir gün bir şeytan meyvesi yiyerek, özel güç kazanan Luffy, hayal olarak kurduğu korsanlar dünyasına adım atar. Kısa sürede bir tayfa toplayarak kaptan olan Luffy’ nin şimdiki hayali ise en başarılı ve efsanevi bir korsan olmaktır. Bunu yapabilmek için, öncelikle korsanlar kralının sakladığı çok büyük bir hazine olan One Piece adasını bulması gerekmektedir. One Piece’ i bulmak için yola çıkan Luffy, maceradan maceraya atılarak, hayalini gerçekleştirmenin peşindedir. Uzun sürmeden korsanlar dünyasında adını duyurmayı başlayan Luffy, One Piece adasını buluncaya kadar uzun bir yol kat etmesi gerektiğini biliyordur.

Güçlü ve çok sayıda yan karaktere sahip olan anime serisi Luffy başta olmak üzere, pek çok farklı karakteri bir arada takip edebilmemizi sağlıyor. Herkesin kendisine göre beğendiği ve hayran olduğu karakterlere sahip olan seri, günümüzde de dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip. Aynı zamanda sürekli olarak artan izleyici kitlesi, serinin daha çok uzun yıllar boyunca devam edeceğinin göstergesi durumunda. Anime efsanelerini ve aynı zamanda yeni hazırlanan yapımları takip edebilmek için anime izle linkine tıklayarak, sizler için özel olarak hazırladığımız web platformumuza ulaşabilirsiniz. Ülkemizin en geniş anime arşivlerinden biri içerisinde, aradığınız tüm serlileri bulabilirsiniz.

polat-galle