DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

En Güzel Baget Pırlanta Modelleri

En Güzel Baget Pırlanta Modelleri
A+
A-
polat-galle

Baget pırlanta yüzük son zamanlarda en çok beğenilen ve tercih edilen takılar arasındadır. Genellikle sevgililer ve yeni evli bayanlarda daha çok rastlanan bu yüzük, büyük boy ve minimal modelleri ile herkesin ilgisini üzerine çekiyor. Kenarları taşlı ve kaplamalı, sade modelde olan veya ortası irili ufaklı taşlarla donatılan birçok baget pırlanta modelleri olduğundan herkesin farklı tarzına hitap ediyor. Modeline, işlemesine ve üzerindeki emeğe göre fiyatları da farklılık gösterir. Bütçeye ve zevke hitap eden modellerini hem kendinize hem de sevdiklerinize alarak, hafızalarda olumlu iz bırakabilirsiniz.

Baget pırlanta tek taş yüzük

Baget pırlanta denilince irili ufaklı her model akla sirayet eder. Fakat genelde sevgililerin ve yeni evlilerin tercih ettiği model tek taş baget pırlanta modelleridir. Diğer minimal modeller genelde orta yaş bayanlar tarafından kullanılır. Tek taş pırlanta almak istediğiniz kişinin zevkini göz önünde bulundurduğunuz gibi, yaşını da baz alarak harika yüzükler seçebilirsiniz. https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk adresinde birbirinden farklı pırlanta modellerine erişebilirsiniz.

 

velux