DOLAR
32,2560
EURO
34,7517
ALTIN
2.402,94
BIST
10.189,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Erkan Baş: Açılış etkinliklerimize bakın, bir tane hırsız göremezsiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Her yerde gururla söylüyorum. Bizim açılış etkinliklerimize bakın bir tane hırsız göremezsiniz, bir tane üçkağıtçı göremezsiniz, bir tane halkın nefret ettiği insan göremezsiniz” dedi.

Erkan Baş: Açılış etkinliklerimize bakın, bir tane hırsız göremezsiniz
A+
A-
polat-galle

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, 2024 yerel seçimleri öncesinde parti binaları açılışı için Zonguldak’ı ziyaret etti. Önce Ereğli ilçesinde parti binası açılışını yapan Baş, burada yaptığı açıklamada, seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, “İster AKP’de olsun, ister CHP’de ister olsun, ister MHP’de olsun, ister İYİ Parti’de olsun; o belediye meclisinde bir tane Türkiye İşçi Partili varsa artık o belediye meclisinde hırsızlık yapılamaz. Türkiye siyasetindeki bütün dengeleri hep beraber değiştireceğiz” dedi.

“BİR TANE HIRSIZ GÖREMEZSİNİZ”

Daha sonra Zonguldak kent merkezine geçen Erkan Baş, partisinin il binasının açılışını yaptı. Parti binalarının açılışında partililerin ve vatandaşların büyük emeği olduğunu ifade eden Baş, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde açılışlar yaptıklarını söyledi. Baş, “Her yerde gururla söylüyorum. Bizim açılış etkinliklerimize bakın bir tane hırsız göremezsiniz, bir tane üçkağıtçı göremezsiniz, bir tane halkın nefret ettiği insan göremezsiniz. Hepsinin tertemiz emeğiyle, alın teriyle kurdukları bir hayat vardır. Bunun üzerine inşa ettikleri bir davaları vardır. Biz bu güce güveniyoruz” diye konuştu.

“ÜYELERİNİN EMEĞİ VE ALIN TERİYLE SİYASİ FAALİYETİNİ DEVAM ETTİREN BİR PARTİYİZ”

Parti binası açılışlarının seçimlerle ilgili olmadığını ifade eden Baş, şöyle konuştu:

* “Pek çok yerde örgütlenme çalışmalarımız belli bir aşamaya gelmiş olmasına rağmen binaları olmayan bir partiyiz. Niye yok? Ayıp değil. Utanmıyoruz bundan. Biz sermayeden, patronlardan, devletten 1 lira para almadan sadece üyelerinin emeği ve alın teriyle siyasi faaliyetini devam ettiren bir partiyiz. Bizim için her kuruşun değeri vardır.

* ‘Temellerimizi sağlam attık, bundan sonra yükselebiliriz’ dediğimiz yerlerde parti binalarımızı açarız. Açtığımız parti binasının da kapandığı görülmemiştir. Biz burada işçilerin bugüne kadar ezildiği, horlandığı, yok sayıldığı, sendikasızlığa, sigortasızlığa düşük ücrete uzun çalışma saatlerine, güvencesiz çalışmaya mahkum edildiği bir dönemi kapatmak için bir mücadele merkezi açıyoruz.”

velux
ETİKETLER: , , ,