DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Evde Eve Nakliyat’ta kaliteli firmaları tercih edin!

Evde Eve Nakliyat’ta kaliteli firmaları tercih edin!
A+
A-
velux

Evden eve nakliyat hizmeti son yıllarda çok önemli gelişimler yaşıyor. Hem kalifiye iş gücü olarak hem de teknolojik ekipmanlar olarak önemli ve hızlı bir gelişim yaşanıyor. Bu gelişimle birlikte taşınmak insanlar için hem maddi hem de manevi bir külfet olmaktan çıkıyor. Artık profesyonel ekipler sayesinde taşınmak hem daha kolay, hem de daha az maliyetli olabiliyor.

Evden eve nakliyat hizmeti denildiğinde bu hizmet kapsamında önemli detaylar yer alıyor. Evden eve nakliyat hizmeti veren ve bunu profesyonel bir şekilde yapan firmalar kalifiye eleman gücü ile taşınma sürecini bir bütün olarak üstleniyor. Taşınacak ev veya ofislerde öncelikli olarak tüm mobilyalar nakliyat ekipleri tarafından demonte hale getiriliyor. Usulüne uygun bir şekilde demonte olan tüm eşyalar en korunaklı şekilde ambalajlanıyor ve taşımaya hazırlanıyor. Yine evden eve nakliyat ekipleri tarafından tüm elektronik ve beyaz eşyalar yerlerinden sökülerek uygun şekilde ambalajlanıyor. Aydınlatma eşyaları elektrik alanında deneyimli kişiler tarafından yerlerinden çıkarılarak taşınmak üzere en hassas ambalaj malzemeleri ile hazır hale getiriliyor.

Taşınmak için en uygun şekilde ambalajlanan tüm eşyalar asansör sistemleri ile nakliyat araçlarına indiriliyor. Ev veya ofislerde bulunan eşyaların miktarına göre ideal büyüklükteki kapalı kasa nakliyat araçlarına özenle yerleştirilen tüm eşyalar yeni adresine ulaştırılmak üzere yola çıkıyor.

Sigortalı evden eve nakliyat hizmeti

Evden eve nakliyat firmaları profesyonel bir hizmet verebilmek için sigortalı taşımacılık yapıyor. En ideal şekilde ambalajlanan tüm eşyalar kapalı kasa nakliyat araçlarına yükleniyor. Ve yeni adreslerine ulaştırılıyor. Hem eşya ambalajlama ve araçlara yükleme sürecinde, hem de yeni adreslere yapılan yolculuk esnasında yaşanabilecek tüm kazalara karşı eşyalarınız sigortalanıyor. Sigortalı evden eve nakliyat hizmeti ile taşınma boyunca eşyalarınız güvence altına alınıyor. Önemli bir maddi hasar ve kayıp yaşamamanız adına en güvenli taşıma ve ulaşım için sigortalı nakliyat hizmetini talep etmelisiniz.

Asansörlü evden eve nakliyat

Evden eve taşımacılık alanında kullanılan en yenilikçi ev en son teknolojik sistemler asansörlü taşımacılık sistemleridir. Bu sistemler sayesinde ev veya işyeriniz kaçıncı katta olursa olsun, kurulan bir asansör sistemi sayesinde tüm eşyalarınız en hızlı ve en güvenli şekilde araçlara yükleniyor. Asansörlü taşımacılık hem zamandan çok önemli bir kazanç elde edilmesine imkan sağlıyor. Hem de eşyaların düşme, çarpma vb. durumlara maruz kalmadan en güvenli şekilde nakliyat araçlarına ulaştırılıyor.

İzmir evden eve nakliyat

İzmir evden eve nakliyat alanında güvenilir ve profesyonel bir firma arayışındaysanız Octovan Evden Eve Nakliyat firmasına ulaşabilirsiniz. firma olarak sektörün en köklü ve kaliteli nakliyat firmalarından olan Octovan Evden Eve Nakliyat ile her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Octovan Evden Eve Nakliyat firması geniş bir araç filosu ile hizmet sağlıyor. Her miktarda eşya taşınması için gerekli olan en ideal araçları bu filoda bulabilirsiniz. Parça eşya taşıma için minivan araçlar tercih edebilirsiniz. Ya da geniş ev veya ofislerinizin taşınması için kapalı kasa nakliyat araçları ile güvenli bir hizmet alımı yapabilirsiniz.

Octovan Evden Eve Nakliyat firması bünyesinde her zaman deneyimli ve uzman bir ekip görev alıyor. Taşımacılık için kullanılan tüm araç şoförleri gerekli izin ve belgelere sahip olan deneyimli kişilerden oluşuyor. Yine taşımacılık süresince hem demonte ve eşya ambalajlama alanında, hem de eşya indirme ve bindirme sürecinde özenli, titiz ve sorumluluk sahibi olan deneyimli ekipler aracılığı ile hizmet sağlanıyor.

velux