DOLAR
32,2954
EURO
35,1672
ALTIN
2.279,82
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Facebook hesabını kapatanlara kötü haber

Facebook’un bir servisi olan ve bugüne dek Facebook olmaksızın da kullanılabilen Messenger servisi için önemli bir gelişme yaşandı. Bugünden itibaren Messenger uygulamasını kullanabilmek için Facebook şartı aranacak. Facebook hesabı olmayanlar Messenger’ı kullanamayacak.

Facebook hesabını kapatanlara kötü haber
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Facebook’un popüler mesajlaşma uygulaması Messenger, Facebook’tan ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara sunulduktan sonra Facebook hesabı olmaksızın da kullanılabiliyordu. Yani telefon numarasını kullananlar Messenger üzerinden iletişimde kalabiliyordu. Ancak Facebook, aldığı yeni bir kararla bu durumu değiştirmeye hazırlanıyor. 

Facebook hesaplarının Messenger’a bağlanması zorunlu hale geliyor. Diğer bir deyişle “Messenger’a Facebook hesabım olmadan giriş yapabilir miyim?” sorusu için artık olumsuz bir cevap söz konusu. Bu sorunun cevabı “Hayır, Messenger kullanmak için Facebook hesabı oluşturmanız gerekiyor” şeklinde değiştirildi.

Messenger kullanıcıları bu adımdan sonra ya Facebook hesabı oluşturmak ya da tekrardan aktif hale getirmek zorunda olacak; ya da başka bir alternatif uygulamayı kullanmak durumunda kalacak. Ancak kullanıcıların asıl endişelendiği nokta WhatsApp için de benzer bir zorunluluğun getirilebilme ihtimali. Görünüşte Facebook ile doğrudan bir bağlantısı olmasa da, WhatsApp’ın sahibi olan Facebook’un böyle bir zorunluluğu getirebilme ihtimali hiç de düşük değil. 

Aktur tatil sitesi