DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

Gümbet’te silahlı saldırı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Gümbet Mahallesi’nde ki Yarbay Sabri Ergüden Sokak’ta bulunan bir kafeye, yoldan geçen bir otomobilden açılan ateş sonucu cafe önünde çalışan ve sezon hazırlığı yapan M.K. ile Z. Y. nin el ve ayaklarından yaralandığı belirtildi.

Gümbet’te silahlı saldırı
A+
A-
polat-galle

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans yönlendirildi. Yaralı M.K. ile Z.Y. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından kayıplara karışan otomobil ve içerisindekilerin yakalanması için operasyon başlatıldı. Polis Bodrum giriş ve çıkışlardaki yolları kapatarak arama çalışmalarına başladı. Olayın alacak verecek davasından kaynaklandığı iddia edildi.

Olayda işyerinin camları kırıldı. Polis saldırı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak Anterhaber.com

velux