DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri
A+
A-
polat-galle

Kiralık ev arayanların büyük çoğunluğu aramalarına emlak siteleri ile başlıyor. Kiralık ev arayanların sizin emlak ilanlarınızla ilgilenmesinde ilan fotoğraflarının etkisi büyük.

Fotoğrafların potansiyel kiracılarınız için önemli olduğunu biliyorsunuz, çünkü emlak ilanlarını sadece kelimelerin yapamayacağı şekilde satmaya yardımcı oluyorlar.

Emlak ilan fotoğrafları için 5 ipucu

Emlak ilan fotoğraflarınızın kiralık evi doğru olarak yansıttığından ve potansiyel kiracıları ikna edici rol oynadığından emin olmak isterseniz, danışmanlar için ilan fotoğrafları ile ilgili ipuçlarına bir göz atın.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

1) Kiracıların kiralık ev ilanında ne görmek istediğine odaklanın

Kiracılar kiraya sunduğunuz evler hakkında bir fikir edinmek için önce fotoğraflara bakar. Fotoğraflarda bir dış bir de iç mekan görüntüleri gerekli oluyor. Dış mekan derken, bulunduğu binanın dıştan görünümü, binanın girişi gibi detaylar özellikle çevredeki binalara yakınlığını anlayabilmek için önemli.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

İç mekan fotoğrafları çekiyorsanız, önceki kiracıların kişisel eşyalarının fotoğrafta bulunmadığından emin olun. Çünkü bu fotoğraf başka birinin alanı gibi hissettirebilir.

 

2) Kiralık evi en iyi şekilde anlatan fotoğraflar çekin

Fotoğrafları çekerken ışık seviyelerini düşünün. Bunun en iyi yolu, kiralık daire fotoğraflarını güneşli veya hafif bulutlu bir günde çekmek. İç çekimlerde perdeleri mutlaka açın.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

3) İstediğiniz kadar fotoğraf çekmekte kendinizi sınırlamayın

Çektiğiniz her fotoğraf mükemmel olmaz, bu yüzden sabırlı olun. Profesyonel olmasanız bile, iyi fotoğraflar çekebilirsiniz: Sadece doğru çekimi yapmak için pratik yapmanız gerekir. Çekimin ardından evden ayrılmadan önce çektiğiniz fotoğraflara tekrar bakıp kontrol edin.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

4) Fotoğraf kalitesini önemseyin

Yüksek kaliteli görüntüler elde etmek için iyi bir fotoğrafçı olmanıza gerek yok, sadece doğru kamerayı kullanmanız yeterli. Emlak sitesinde görüntülenen ilan fotoğraflarını netleştirmek için en az 2 megapiksel çözünürlük sunan bir kameraya sahip makine ya da akıllı telefon kullanın. Fotoğrafların net olması, yani flu / bulanık görünmemesi için ekstra çaba harcamanız iyi olacaktır.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

5) Etkileyici ilan fotoğrafları için vakit ayırın

Ev arayan kişileri etkileyecek ilan fotoğrafları için hem çekim öncesinde hem de sonrasında zaman ayırmanız gerekecek.
Çekim öncesinde evin temiz olmasına (dağınık eşyalarla dolu oda fotoğrafları hiçbir şey anlatmaz), eşyalı bir daireyse mobilya ve eşya yerleşiminin düzenli görünmesine özen gösterin.

Hızlı kiralanacak evler için ilan fotoğrafı taktikleri

Fotoğraflarda potansiyel müşterilerin evi görürken dikkatini dağıtacak başka unsurlar taşımaması (salonda açık bir televizyon görüntüsü, izlenen kanal ve programa dikkati toplayabilir!) da önemli…

Fotoğrafı çektikten sonra, fotoğrafın kendisinde küçük kusurlar veya yapılacak bazı kırpmalar varsa, fotoğraflarınızı yayınlamadan önce düzenleyin.

Aktur tatil sitesi