DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

İŞ TAKİP YAZILIMI

İŞ TAKİP YAZILIMI
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Şirket sahipleri her zaman daha fazla üretmenin ve organize olmanın yollarını arar. İş takip yazılımı, satış personellerinize satışları arttırmak ve potansiyel bulunan müşteriler ile daha karlı ilişkiler kurmanız için satış personellerine ekstra bir zaman sağlar. İş takip programı işleyişi sayesinde satış verimliliğini arttırır ve işin işleyişini kolaylaştırır.

Potansiyel müşterilere ulaşmak ve onlara en kaliteli hizmeti sağlamak için iş takip yazılımı ile bu amacınızı gerçekleştirebilirsiniz. İşin veriliş aşamasından başlayarak en son teslim olan aşamasına kadar yakından takip eden bu program aynı zamanda iş aşamasında bulunan bütün yöneticileri bu konuda bilgilendirir.

İş takip yazılımı sayesinde işin hiçbir aşamasında boşluk ya da unutkanlık yaşanmaz. İş zamanında teslim olur buda işin verimliliğinin artmasını sağlar. İş takip yazılımı ile ilgili bir sürü program vardır. Bu programları iyice inceleyip işinize ve size en yakın olan bir programı seçebilirsiniz.

İŞ TAKİP YAZILM PROGRAMLARI

İş takip yazılım programları size şu şekilde hizmet sunmaktadır; proje oluşturma ve takip etme, görev oluşturma ve düzenleme, müşterileri yakından takip etme ve teklif gönderme, personel ekibi takip ve eş zamanlı olarak çalışmaktır. Sahada bulunan ekibe özel olarak mobil çözümler sunma, gerçek zamanlı raporlar hazırlama gibi işleri takip eder ve e mail yoluyla bilgilendirir.

İş takip yazılımı programlarının bazıları şunlardır;

l Ecra

l Apptivo

l Zoho

l Really SimpleSystems

l Salesforce

l Quick Base

Bilinen en iyi iş takip yazılım programları bunlardır. İşleyiş açısından hepsi çok kaliteli ve beklenen bütün hizmeti sunmaktadır. İşin en baş aşamasından en son aşamasına kadar olan bütün aşamaları tek tek kontrol sağlayarak bilgilendirir. İş takibini oldukça kolay hale getirerek satış ve pazarlamada verimliliği en iyi şekilde arttırmaktadır.

 

Bodrum Ev Emlak