DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

İyilik Şenliği’nin geliri engelli bireylere gidecek

İyilik Şenliği’nin geliri engelli bireylere gidecek
09.05.2022
563
A+
A-
Aktur tatil sitesi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın, öğrencileri ve aileleri yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, farkındalık ve kaynak oluşturmak amacıyla düzenlenen Geleneksel İyilik Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilki 2019 yılında gerçekleştirilen ve pandemi nedeni ile geçtiğimiz yıllarda ertelenen İyilik Şenliği Milta Marina A.Ş.’de yapıldı. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın, öğrencileri ve aileleri yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, farkındalık ve kaynak oluşturmak amacıyla düzenlenen şenliğin açılışını  Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Kurul Üyeleri Ülker İnan, Sadife Akdolu, Hülya Kocadon, Hüseyin Sabri Boyacı, Gözde Ağan, Murat Önder, Ekin Ozan, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya yaptı.

Şenlik alanında kurulan takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, kozmetikten aksesuara, birçok markanın ürünleri yer aldı. Şenlikte alışverişin yanı sıra hobi, sağlık ve kişisel gelişim alanlarında atölyeleri izleme ya da katılma imkânı buldu. Şenliği iki sata içerisinde yaklaşık iki bin kişi gezdi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Vakfın yönetim kurulu başkanı Numan Balaban ise şenliğin geleneksel hale getirdiklerini belirterek “Vakfımızın o kadar çok dostu var ki biz büyük bir aileyiz. Bu etkinliğin mekan sponsoru Milta Marina’ya çok teşekkür ederiz. Burada adını sayamayacağım kadar gönüllümüz ve hayırseverimiz var. Bu etkinliği gerçekleştiren çok güzel bir komitemiz var. İstanbul’dan, İzmir’den, Bodrum’dan birçok üretici bizimle beraber. Kıyafetten el işine, şapkadan tasarım çantaları, reçelden seramiklere kadar çok çeşitli ürünler var. Sağ olsunlar Bodrum halkı da bizi yalnız bırakmadı. Çok yoğun bir katılım oldu. Tüm Bodrum halkına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

İyilik Şenliği’nin geliri engelli bireylere gidecek

ŞENLİİK GELİRİNİN TAMAMI ENGELLİ BİREYLERİN EĞİTİMİNE YÖNLENDİRİLECEK

Balaban elde edilen gelirin tamamının Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan engelli öğrencilere aktarıldığı şenlikte yerel ve ulusal birçok tanınmış marka, sosyal sorumluluk bilinci ile şenlikteki yerini aldığını söyledi

Bodrum Ev Emlak