DOLAR
32,3029
EURO
34,7935
ALTIN
2.398,32
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Jakuzide ölü bulunan Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin serveti dudak uçuklattı

Friends dizisiyle şöhrete kavuşan ve hayatının önemli bir bölümünde uyuşturucu ve alkol bağımlılığı olan Matthew Perry’nin ölümü sonrasında serveti ortaya çıktı.

Jakuzide ölü bulunan Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin serveti dudak uçuklattı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Eğlence dünyası, Friends dizisiyle şöhrete kavuşan Matthew Perry’nin herkesi şaşkına çeviren ölümünü konuşuyor…

Önceki gün evindeki jakuzide cansız bedeni bulunan 54 yaşındaki Perry’nin ölüm neden henüz açıklanmazken yetkililer ölüm sebebinin otopsiden sonra tespit edileceğini açıkladı. Friends dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan ve sevilen Perry, hayatının büyük bir bölümünü alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla geçirmişti.

Jakuzide ölü bulunan Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin serveti dudak uçuklattı

Perry’nin (ortadaki) yer aldığı dizi çok sayıda ödül kazandı.

Son yıllarda alkol ve uyuşturucu kullanmadığına dair açıklamaları bulunan Perry’nin serveti ise ilk kez ortaya çıktı.

Magazin basını, Perry’nin Friends’te oynarken arkadaşlarıyla birlikte ağız birliği yaparak sözleşmelerini iyileştirdiğini aktardı. Haberlerde Perry’nin rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, David Schwimmer ve Matt LeBlanc ile ortak karar vererek sözleşmelerini iyileştirdiği hatırlatıldı. Bu sayede bütün oyuncuların çok büyük paralar kazandığı da kayıtlara geçti.

Dizinin birinci sezonu için bölüm başına 22.500 dolar alan Perry daha sonra diğer başrol oyuncularıyla birlikte sözleşmesine zam yaptırdı. Bu anlaşma kapsamında bütün başrol oyuncuları 10’uncu sezondan itibaren bölüm başına 1 milyon dolar gelir elde etti. Sendikaya üye olan Perry bu sayede ekstra olarak 260 milyon dolar gelir elde etti.

Resmi verilere göre Perry’nin yaklaşık 120 milyon dolarlık serveti olduğu da kayıtlara geçti.

Aktur tatil sitesi