DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Kız Bebek Açacaklı Magnetleri Çeşitleri ve Fiyatları

Kız Bebek Açacaklı Magnetleri Çeşitleri ve Fiyatları
A+
A-
polat-galle

Bebek magnetleri için çok sayıda farklı modelimiz bulunmaktadır ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özel tasarım yapabilme imkanımız da vardır. Buzdolabı süsü olarak kullanılabilecek bebek magnetlerinin yanı sıra biblo, aynalı ve kutulu, pleksili bebek hediyelik modellerimiz de bulunmaktadır. Bebek magnetleri için belirlediğimiz fiyatlarımız oldukça uygundur ve seçtiğiniz bebek magneti çeşidine göre bu fiyat değişiklik göstermektedir. Seçilen magnetler dışında kaç adet magnet alacağınız da fiyatları belirleyen kriterler arasındadır. Toplu alımlarınızda daha uygun fiyatlar ile bebek magnetlerinizi hazırlayabilmekteyiz.

Özel Tasarımı İle Açacaklı Bebek Magnetleri

Açacaklı bebek magnetleri seçeneklerimiz hem görsel olarak hem de işlev olarak avantajlı magnet seçeneklerinden biridir. Açacaklı magnetlerimizin her biri sizin tercih ettiğiniz renk ve model seçenekleri ile tasarlanmaktadır. Sizin istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hem bebeğinizle özel günlerinizde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hem de sevdiklerinizin kullandıkça sizi hatırlayabileceği bir tercih olmaktadır. Uygun fiyat ve kolay ödeme seçeneklerimiz ile istediğiniz adette açacaklı bebek magnetlerimizden sipariş verebilirsiniz. Magnet modellerimiz arasından sipariş verebileceğiniz gibi bu modelleri kişiselleştirmeniz de mümkündür.

Özel Günlerinizde Tasarımını Kendinizin Yapacağı Magnetleri Sevdiklerinize Hediye Edin

Doğum günü, baby shower, diş buğdayı, ilk adım, sünnet, mevlid gibi bebekleriniz ile ilgili özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz seçenekleri görmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Farklı renk, desen, boyut seçenekleri ile birçok hediyeliği beğeninize sunmaktayız. Özel günlerinizde zevkinize göre size bebek şekeri tasarlama imkanı sunmaktayız. Böylece özel günlerinizi sizin için daha da özel hale getirerek daha güzel hatırlayabileceğiniz anılar biriktirebilmektesiniz. Klasik bebek şekeri tasarımlarımıza ek olarak sevdiklerinize dağıtabileceğiniz kullanışlı bebek şekeri çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Eşsiz güzellikte dijital baskılar yaptığımız magnet bebek şekerlerini sevdikleriniz buzdolabı süsü olarak kullanabilmektedir. Aynı zamanda açacak özellikli magnetler ile bebek şekerlerinizi daha da işlevli hale getirebilmekteyiz. Ucuz bebek magnetleri çeşitlerimiz ile bütçenizi sarsmadan sevdiklerinize kullanabilecekleri hediyeler vererek özel günlerinizi unutulmaz hale getirmenizi sağlamaktayız.

Mutlu Anlarınızı Ölümsüzleştirebilecek Bebek Magnetleri

Hem özel günlerinizi ölümsüzleştirebileceğiniz hem de buzdolabı süsü olarak ya da ev süslemesi olarak kullanabileceğiniz bebek şekeri magnet modellerimizi bizimle iletişime geçerek inceleyebilirsiniz. Yıllar geçtikçe bebekler için tercih edilen bebek şekerleri için model seçenekleri de artmaktadır. Özellikle son yıllarda ağırlıklı olarak mıknatıslı modeller daha fazla tercih edilmektedir. Bebek şekeri hediye edilen kişilerin kısa süre içerisinde bebek şekerlerini çöpe atmak yerine açacak olarak kullanabilmeleri için de açacaklı magnet modelleri öne çıkmaktadır. Buzdolaplarında, metal dekoratif tepsilerde, metal anı levhalarında bebek magnetleri kullanılabilmektedir. İstediğiniz adet ve tercih ettiğiniz magnet tasarımı ile bize ulaşmanız halinde özel günlerinize yetişecek şekilde bebek magnetlerini size teslim etmekteyiz.

https://www.bebekcikolatasi.com.tr/ olarak geniş tasarım seçenekleri ile kafanızdakine uygun şekilde bebek magnetlerini tasarlamaktayız.

Bodrum Ev Emlak