DOLAR
35,9674
EURO
37,1670
ALTIN
3.307,32
BIST
9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
10°C
Muğla
10°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
10°C
Pazar Parçalı Bulutlu
10°C
Pazartesi Açık
10°C
Salı Açık
10°C

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
15.01.2025
395
A+
A-

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı, İl Başkanı Burak Demirel’in başkanlığında düzenlenen Yönetim Kurulu ve Divan Tanıtım Toplantısı’nda, yeni dönem için hedeflerini ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Toplantıya il yönetim üyeleri ve basın mensupları katıldı.

“Birlik ve Beraberlikle Güçleneceğiz”
İl Başkanı Burak Demirel, Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücünü Ülkücülerden ve Türk milletinin birlikteliğinden aldığını vurguladı. Konuşmasında, partinin Muğla’daki faaliyetlerini güçlendirmek için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

“Bizlerin birlikteliği çifte su verilmiş çelik misali güçlü ve sağlamdır”
Demirel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülkü yolunun kutup yıldızları olan dava şehitlerimizi saygıyla yâd ediyorum. 3 Aralık 2024 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğin önemini vurguluyor, hareketimizin tüm mensuplarını tek bir çatı altında buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.”

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeni Dönem Hedefleri
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Muğla’da sıkılmadık el, girilmedik hane bırakmayacaklarını belirten Demirel, “Üç hilalli bayrağımızı Muğla’da daha yükseklere taşımak için çalışacağız” dedi.

“Ülkücü Hareket, Muğla’da Güçleniyor”
Demirel, Türk Milliyetçilerinin sesini Muğla’da daha güçlü bir şekilde duyurmayı hedeflediklerini belirterek, Ülkücü duruşun gerektirdiği azim ve kararlılıkla hareket edeceklerini ifade etti.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Bodrum’dan Tan Erdoğan’a Yönetim Kurulunda İdari Amirlik görevi verilirken, Bodrum Eski Ülkü Ocakları Başkanı Engin Galipoğlu İl Başkanı Başdanışmanı olarak görev yapacak.
Tanıtım toplantısında İl Yönetim Kurulu üyeleri açıklandı. Liste, partinin yeni dönemdeki stratejilerinin hayata geçirilmesinde aktif görev alacak isimlerden oluşuyor.

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Divan Kurulu Şu İsimlerden Oluşuyor.

MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaynak: Bodrumhaber.com

 

Aktur tatil sitesi