DOLAR
32,2672
EURO
34,7462
ALTIN
2.398,21
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
22°C

Muğla Menteşe’de Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı: Şüpheli Kaçtı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, genellikle öğrencilerin tercih ettiği bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırı, bölgede endişeye neden oldu. Saldırı, öğrencilerin sosyal aktivitelerde bulunduğu bu mekanın güvenliğine yönelik kaygıları artırdı.

Muğla Menteşe’de Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı: Şüpheli Kaçtı
polat-galle

Muğla Menteşe’de Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı: Şüpheli Kaçtı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Kötekli Mahallesi’nde bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırı olayı, bölgede paniğe neden oldu. Saat 21.30 sıralarında gerçekleşen saldırıda, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından eğlence mekanına ateş açıldı. Yaşanan olayda öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu mekanın camına isabet eden kurşunlar, bölgede tedirginliğe sebep oldu.

Üniversite öğrencilerinin tercih ettiği S Ç’ye ait eğlence mekanına yaya olarak gelen saldırgan, henüz belirlenemeyen bir silahla 3 el ateş açtı. Saldırının ardından bölgede bulunan sivil polis ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla havaya ateş açarak müdahalede bulundu. Ancak saldırgan, polislere ateş ederek olay yerinden kaçmayı başardı.

Olayın yaşandığı eğlence mekanında herhangi bir yaralanma olmazken, saldırganın kaçışı sonrasında polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Muğla polisi, eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırı olayını soruştururken, şüphelinin kimliğini belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Halkın güvenliği için alınan tedbirler artırılırken, olayın detaylı bir şekilde incelenmesi ve şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor.