DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Muğla’da trafik ve asayiş denetimi yapıldı

Muğla’da trafik ve asayiş denetimi yapıldı
A+
A-

MUĞLA (AA) – Muğla‘nın Menteşe ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince trafik ve asayiş denetimi gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Kötekli Mahallesi giriş ve çıkış noktalarında gerçekleştirilen alkol uygulamasında araçlar durduruldu.

Trafik incelemelerinde bulunan ekipler, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını da yaptı.

Vatandaşlar, alkollü araç kullanmamaları, emniyet kemeri takmaları ve araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları konusunda uyarıldı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, gazetecilere, uygulamalardaki amaçlarının tuzak kurup insanları kandırmak olmadığını, amaçlarının kazaların yaşanmaması için önleyici hizmet olduğunu ifade etti.

Yayaların geçiş üstünlüğü, alkol, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı ve hız gibi kırmızı çizgileri bulunduğuna dikkati çeken Dadaşoğlu, “Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Menteşe’de asayiş ve trafik ekiplerimizle uygulamalarımız bundan sonra da devam edecek. Vatandaşlardan alkollü araç kullanmamalarını ve trafik kurallarına uymalarını istiyoruz.” dedi.

Ekipler tarafından yürütülen denetimlerde, bazı sürücülerin alkollü araç kullandığı belirlenerek, cezai işlem uygulandı.

velux