DOLAR
32,3709
EURO
35,0353
ALTIN
2.325,61
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

“Ona Ses Ol” Projesi İçin Bir Araya Geldiler

“Ona Ses Ol” Projesi İçin Bir Araya Geldiler
Aktur tatil sitesi

Sanatçı Pınar Seli Soydaş öncülüğünde bir araya gelen Bodrumlu kadınlar “Ona Ses Ol” konseri düzenliyor.

Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlü Çocukları için oyun evi yapımı masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleşen “Ona Ses Ol” projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bodrum Mandalin ‘de bir konser düzenlenecek. Bodrum’da yaşayan psikolog, avukat, emlak danışmanı, mühendis, ev hanımı gibi gönüllü annelerden oluşan koro, kadın ve çocuk ile ilgili şarkılar seslendirecek.

Daha önce de birçok farklı sosyal sorumluluk projesinde yer alan ve düzenleyen Pınar Seli Soydaş, “Bu benim 5’inci projem. Daha önce şehit ve asker çocukları için, zihinsel engelli çocuklar için, huzur evinde kalan büyüklerimiz için ve cinsel istismara uğrayan çocukların korunması için konserler düzenledim. Amacım farkındalık yaratarak vatandaşlarımızın desteklerini almak ve tabii ki vicdanlı çocuklar yetiştirmek. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan gönüllü anneler başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

8 Mart 2020 Pazar akşamı Mandalin Bar’da gerçekleşecek konser 20.00’da başlayacak. Konserden elde edilen gelir ile Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlü Çocukları için cezaevi içerisindeki bir oda oyun evi olarak tefriş edilecek.

"Ona Ses Ol" Projesi İçin Bir Araya Geldiler

 

velux