DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Paketlendik Ey Halkım

A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Devletin devamlılığı sadece iktidar partisi değil bu milleten oy almış bütün partiler ve onları temsil eden  büyük millet meclisinin  sorumluluğundadır.

İktidar partisi, partiler ve büyük millet meclisi onları seçen bu millet için çalışır.

Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir.

Türk milleti, egemenliğini, anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eli ile kullanılır.

Egemenliğin kullanılması, hiçbir suretle hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz.

Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz.

TBB başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu’ nun   Halk oylamasından evvelki Mevcut anayasa ile sunulan anayasa  değişikliği teklifini  barolarbirlik.org.tr den anayasada  yapılan karşılaştırmalı değişiklik sunuş yazısını okuyabilirsiniz.

Okudunuz mu  ey millet. EVET  dediğinize göre okudunuz.

Bu gün tekrar değiştirilmesi istenilen ise,  halk oylaması ile kabul edilen tek adamın  anayasasıdır.

Evet hiç kimse, kaynağını anayasadan almayan bir devlet yetkisi kullanamaz.

BU YETKİYİ  ANAYASA İLE CUMHURBAŞKANINA HALK VERDİ.HALK ALIR.

Şimdi gelelim işin karmaşık kısmına.

100 senedir kendisine sahip çıkamayan bu millet,  hep topu bu milleti idare edenlere atmıştır. Kendisi elini hiç taşın altına sokmamıştır.

Suçlu iktidarlardır. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın sloganı ile yaşayan millet En sonunda öyle büyük bir hata yapmıştır ki ,bu hatanın düzeltilmesi çok zor ve meşakkatli olacaktır.

Milletini sevenlerin ,kendine gelip uyananların gayretleri ile Şimdi halkın Eline yeni bir fırsat geçmiştir. O Büyük hatayı düzeltebilirsiniz.

Yeni anayasamı!!

Ben  olsam yeni anayasadan falan  hiç ama hiç bahsetmem.

Neyi varmış ki anayasanın. Bu millet istemedi mi, değişim için oy vermedi mi. Böyle kalsın. Kim gelirse gelsin. Kendi düşen ağlamaz.

Ama değiştirmek istiyorsanız,  anayasanın alası zaten bizde var.

Hiç kafa yormadan bizim anayasamız kuran dır dersiniz olur biter.

Bir halk oylamasına bakar. O zaman devlet!!şimdi olduğu gibi devam eder.

Bize de bu yakışmıyor mu.

Zaten Tek başına Türkiye’nin sahibisin .Astığın astık kestiğin kestik .

Ağrı dağının tepesine  uzun bir sopa ile otur, nerede kafasını kaldıran varsa  nasıl istiyorsan öyle vur. Polisle vur, bekçi ile vur, adalet ile vur ,mahkeme ile vur,  sözle vur, kararname ile vur ,ortağınla vur, millet meclisi ile vur,  partilere vur, İşine  geldiği gibi ,ister reisicumhur, ister parti başkanı olarak vur.Ne ile istersen, nasıl istersen öyle vur.

Bu yetkiyi  anayasa ile halk verdi, millet verdi, korkma vur.

Her gün televizyonlarda bu memleketin ne kadar adil ve refah içinde olduğunu, milletlerin bizi kıskandığını, 2002 ye göre asgari ücretin kaç misli arttığını, Dünyanın sayılı milletlerden biri olduğumuzu, vesaik altında olmadığımızı eyy eyy diye duymuyor muyuz ,duyuyoruz ve artık inanıyoruz.

İnsan hakları eylem planında  bu millete,  9  amaç, 50 hedef, 393 faaliyet ile insan haklarında , 2 yıllık zaman dilimindeki uygulama ile iyileştirmeden bahset.

Ekonomi reform paketinde de reformlardan  Bahset,

Bahset ki anlayalım. Bunlardan haberimiz mi  vardı.

Bu iki yenilik li paketle ,milleti paketle.  18 senede tespit edilenler 100 senelik bu memlekette zaten yoktu .80 senede bütün iktidarların düzeltemediği , 2023 e  2 sene kala   düzelecek , inanıyoruz. Dilin kemiği yok ya.

Yüzüncü seneye kalmadan Türkiye uzaya da  uçacak .Eylem planı gelmeden evvel, ekonomi reformu okunmadan evvel , zaten ne vardı ki .

insan hakları,  ekonomi mi vardı. Daha  evvel  buzdolabı da yoktu.

Cumhuriyette  zaten Cem Yılmaz ın   bir oyunumuydu. Garnitür olarak sunmuştu. Birileri de bir şey yumurtlamıştı.

Bu arada Türkiye bağırsaklarını temizledi. Askerliğin yan gelip yatma yeri olmadığı öğrenildi , Ergenekon  masalı yeniden öğretildi. Ne yazık ki

Türkiyeyi 15  temmuzda,  bu sefer devletin ordusunun değil ,şahsın elindeki    Bölünmüş orduyla ,Ne  istediniz ki vermedik, diye iltifat edilen, gel artık özledik denilen, Türkiye’yi elimizden almak isteyen bir aşağılığın saldırısı ile uyandı. Pek uyandığına da emin değilim ama Onu da millet olarak öğrenmiş olduk.

1001 gece masalları ,20 senede Türkiye de yaşananların yanında dün acemice  yazılmış bir roman gibi kaldığına göre.Erken doğum olursa, kuvöze girme ihtimalin yanında yaşar mı yaşamaz mı bilinmez.  2023 senesine kalırsa nasıl  şekillendirileceği belli olmayan tek adam kanunları ile seçimleri yapacak olan Türk halkının yeni kaderini  bilmek Nostramus’un kitabında yazmadığına göre

Seçim,  yine elini taşın altına bir türlü sokmasını öğrenememiş olan

Türk halkına kalır.

Türklük ile, Türkiye cumhuriyeti , Mustafa Kemal Atatürk ile, İstiklal marşımız  ,Andımız ile, hürriyetimiz , geleceğimiz ile ,milletimizin tümüyle

PAKETLENDİK EY HALKIM,PAKETLENDİK.

Aktur tatil sitesi