DOLAR
32,5564
EURO
34,8514
ALTIN
2.437,32
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Pırlanta Yüzük

Pırlanta Yüzük
06.04.2022
864
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Kadınların günlük hayatta kullandığı değerli mücevherler arasında pırlanta yüzük de vardır. En sert maddelerden biri olan pırlantanın sertlik derecesi 10’dur. Pırlanta yüzük kolay bulunmaması, bozulmaması ve çizilmemesi nedeniyle değerlidir. Pırlanta ancak başka bir pırlanta tarafından çizilir ya da kesilir. Pırlanta yüzük alırken karat ölçüsü ön plana çıkar. Karatın haricinde 4C özelliğine de dikkat etmek gerekir. Bütün özellikler kaliteli bir pırlanta sahibi olmanıza katkı sağlar.

Pırlanta Yüzük Fiyatları

Belirli ölçütler esas alınarak pırlanta yüzük fiyatları belirlenir. Yüzükler de bulunan tasarım her zevke, her bütçeye göre çeşitlenebilir. Yüzüğü yapan ustanın el işçiliği pırlanta yüzük fiyatına etki eder. Pırlantanın temizlik derecesi yüksekse fiyatta ona göre artış gösterir. Boyut renk ve tür fiyatın artmasında veya azalmasında etki eden diğer faktörlerdir.

Pırlanta Yüzük İçin Öneriler

Maddi değer taşıyan pırlanta yüzük alırken alacağınız yerin güven ve süreklilik arz etmesi gerekir. Yüzüğü alacağınız mağazanın yüzüğü değiştirme, onarım, bakım ve iade işlemlerini yapabiliyor olması gerekir. Mağazada bulunan ürün çeşitliliği bütçenize en uygun yüzüğü alabilmeniz olanak sağlar. https://www.emajewellery.com.tr/pirlanta-yuzuk Adresini ziyaret ederek bütçenize uygun birbirinden değerli yüzükleri bulabilirsiniz.

velux