DOLAR
32,2511
EURO
34,7280
ALTIN
2.398,85
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
23°C

Sayın Aras, Yanlış beyanda bulunmak suçtur.

Aktur tatil sitesi

Sayın Aras, Yanlış beyanda bulunmak suçtur.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 20 Mart 2024 tarihinde FOX TV İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar saat programında, mal varlığını açıkladı.

Başkan Aras, babasının sağ olduğunu ve atadan kalma bahçeden kendisine 5 dönüm mandalina bahçesi verdiğini, bir adet kamyoneti olduğunu, yarı hissesine sahip olduğu konutu çocuğuna verdiğini ve emekli asker olarak 3 silaha sahip olduğunu ifade etti.

Mal varlığını açıklamak erdemmiş gibi gösterse de, halen kamu görevi yapmasından dolayı her yıl bu beyanı verdiklerini unutmuşa benzer.

Neleri varmış Ahmet Aras’ın ;

3 tabanca kendisinde, ses kayıtlarında “2 tabancam var.” diyen  danışmanı Levent Arkan’ la beraber, 5 tabancaya sahipler.

Bildirimin içeriği; eşleri ile velayeti altındaki ergin olmayan, yani onsekiz yaşını doldurmayan çocuklarının taşınmaz malları ile, net aylık tutarının beş katını geçen taşınır mallar, hak, gelir, alacak ve borçlarını bildirirler.

Aday Ahmet Aras neleri açıklamadı;

Kendisinin yüzde 40 sahibi olduğu şirketi, banka hesaplarında var olan para miktarını, değerli tabloları, ziynet eşyalarının olup olmadığını, değeri olabilecek adına kayıtlı olan marka tesciline sahip mi, borçları var mı? Alacağı var mı? Başkaca geliri var mı? Örneğin; 5 dönüm bahçeden bir gelire sahip mi? “Turizmciyim” diyorsunuz, işlettiğiniz oteli söylemiyorsunuz. “Kaçak yapıya savaş açtım.” diyorsunuz, işlettiğiniz otelin yatak üniteleri kaçak. İşlettiğiniz otelin köşesinde, kamuya ait yere taşan binaya, yapı kayıt belgesi alıyorsunuz. Otelinizin yan yol cephesindeki hediyelik eşya satılan yerler, kaçak. Restoran işletiyorsunuz, tamamı yapı ruhsat ve eklerine aykırı. “Su yok” diyorsunuz kaçak yaptığınız oto yıkama binasını kiraya veriyorsunuz. Adi ortaklık kurarak, belediye ait mülk üzerinde ortağı tarafından yapı kayıt belgesi alınırken neden sessiz kalmıştır Sayın Aras? Devamı da var ancak bunlar yeterli şimdilik.

Bunları bir kenara bırakalım, seçim bütçesini karşılamak için harcanan paraların kaynağını açıklamalıydı. Seçim çalışmalarında halen makam aracını kullanıyor mu?

Bu soru diğer tüm adaylara sorulmuş sorudur. Kamu kaynaklarını kim kullanıyorsa hesap vermelidir.

Mal bayanında, eş ve 18 yaşından küçük çocukların da bildirimi istenirken, aynı çatı altında birlikte yaşadıkları insanların, mal varlıkları sorulmaz.

Ahmet Aras’a ait bir marka tescilinden bahsetmeden geçemeyeceğim. Çıkıp er meydanında mal varlığını açıklama özgüveniyle konuşmasaydı, bu konuya girmek istemezdim.

Markanın Adı: “Yağhane bodrum yağhane”, Başvuru Tarihi: 03.05.2021

Bodrum Ortakent’te faaliyet gösteren “Bodrum Yağhane”  adlı işletme kime aittir. Taş bina baştan sona yenilenip yapılan bu işletmeyle, Ahmet Aras’ın bir ilişkisi var mıdır?

Taş bina tadilatı ve işletme sermayesinin kaynağı nedir? Şu anda bu yerin değeri nedir?

Yanlış beyanda bulunmak suçtur.

Ahmet Aras’ın sözcülüğüne ve savunuculuğuna soyunan, CHP Muğla İl Başkanı ve milletvekilleri Cumhur Uzun, Süreyya Öneş Derici ve Gizem Özcan söz sizde, bir basın açıklamasıyla yanıtlayın, bizde gerçeği öğrenelim.

Vesselam…

https://bodrumhaber.com/ahmet-arasin-kacak-oteline-inceleme-baslatildi/

Bodrum Ev Emlak
Yazarın Diğer Yazıları