DOLAR
32,5703
EURO
34,9718
ALTIN
2.426,20
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
26°C

Su Kaçağı Tespiti ve Tıkanıklık Açma

Su Kaçağı Tespiti ve Tıkanıklık Açma
14.09.2020
574
A+
A-
Aktur tatil sitesi

(Eyüp) Su Kaçağı Tespiti ve Tıkanıklık Açma

Su kaçağı tespiti ve tıkanıklık yaşam alanlarınız için oldukça mühim birer konudur. Bu konuları ilk safhalarda çözümleyemezseniz zaman geçtikçe daha büyük bir problem haline gelecektir. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda işini bilen ustalarla çalışmak sizin için daha güvenli olacaktır. Bulunduğunuz bölgedeki tesisatçılardan karşılaştığınız sorunlarla ilgili yardım alabilirsiniz. Eyüp’de yaşayanlar için en kaliteli ekibiyle hizmet veren Eyüp tesisatçı, gündelik hayatınızı sendeye uğratacak bu durumları çözümlemede profesyonel ekibi ve ekipmanları ile size yardımcı olacaklardır.

Su Kaçağını Meydana Getiren Nedenler

Su kaçağının nedenlerinin başında kalitesiz boru malzemesi kullanımı gelir. Bazı durumlarda ise kullanılan malzeme ne denlikaliteli olursa olsun yanlış işçilik ne yazık ki malzemenin kalitesinin bir önemini bırakmıyor ve su kaçağı meydana getiriyor. Bu nedenle kullanacağınız malzemenin kalitesi kadar, işçiliği yapacak ustanın da ne denli kaliteli bir iş çıkaracağı bu durumda oldukça önem arz ediyor. Eyüp su tesisatçısı bu konudaki deneyimleri ile sorunlarınızı çözümlemede size yardımcı olacaktır.

Su Kaçağı Bulma

İlk olarak su kaçağının yaşadığınız alanda meydana gelip gelmediğini bilmelisiniz. Eyüp su kaçağı tespiti hizmeti ile bunu çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu tespit ile evinize zarar vermeden. Fayans, parke vs. kırıp dökmeden bölgeyi tespit edebilirsiniz. Son teknoloji dinleme cihazları ile kaçağın yerini bulabilirsiniz. Diğer bir teknoloji olan termal kameralar ile de Eyüp tesisatçıları ekibiyle sorunu sorunsuz bir şekilde anlayabilirsiniz.

Tıkanıklık Açma

Çeşitli sebeplerden oluşan tıkanıklık ile ilgili Eyüp tıkanıklık açma hizmetimizden çok hızlı bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Tıkanmalar Neden Oluşur?

Lavabo tıkanıklığı; lavabonun içerisine atılan saç, kıl ya da suda çözünmeyen maddeler zamanla dirsek kısmında birikerek tıkanıklığa neden olur.

Mutfak lavabo tıkanıklığı; yağ artıkları veya yemek yaparken kullanılan diğer maddelerin lavaboya dökülmesi halinde burada da tıkanıklık oluşur. Eyüp tesisatçıları borularınıza zarar vermeden son teknoloji robotları ile tıkanıklık sorunlarını çok hızlı bir şekilde giderebilir.

Eyüp tesisatçılarının vermiş olduğu hizmetlerden bazıları;

  • Su kaçağı tespiti
  • Robot ile tıkanıklık açma
  • Musluk ve batarya değişimi
  • Sifon değişimi
  • Su sayacı ve vana montajı
  • Pimaş boru hattı döşeme
  • Duşa kabin, şofben, lavabo montajı gibi hizmetleri genç ve dinamik ekibiyle hızlıca halleder.