DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Toptancısından Trabzon Hasırı Altın Setler

Toptancısından Trabzon Hasırı Altın Setler
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Elizi kuyumculuk 22 yıl önce bu sektöre adım atmış ve günümüze kadar hizmet vermeye devam eden bir firmadır. Firmamız Trabzon üzerinde üretim atölyeleri bulunduruyor ve aynı zamanda satış ofisleri de vardır. İstanbul satış ofisleri ve Türkiye’nin birçok ilinde de satış ofisleriyle hizmet sağlamaya devam etmektedir. Web adresimiz üzerinden de alışverişlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olduğumuz alt yapımız vardır. Aynı zamanda müşterilerimize toptan fiyatlar uygulayarak hizmet sağlıyoruz. Web adresimiz üzerinden gerçekleştirdiğiniz alışverişlerinizi güvenli bir şekilde onaylıyor ve teslimatını gerçekleştiriyoruz.

Altın set modelleri ile oldukça geniş skalaya sahip olan Elizi sayesinde düğünleriniz için en güzel setleri bulabilirsiniz. Bunun dışında Trabzon hasır setleri ile de gelinlerinizi şımartabilirsiniz. Bütün Trabzon hasır setlerimiz ustalarımızın elinden çıkıp asla makine işlemesi değildir. Her biri orijinal elde örümdür. Trabzon hasırlarım 6 ila 10 gün içerisinde örülür ve müşteriyle buluşmak için yola çıkar. Oldukça zahmetli olan bu iş içerisinde müşterilerimizi düşünüyoruz ve A kalite hizmetle birlikte ürünlerimizi sizinle buluşturuyoruz.

Trabzon Hasır Altın Kelepçeler

Elizi Trabzon hasır setlerle birlikte altın kelepçe modellerini de sizlere sunmaktadır. Özellikle ustalarımız tarafından özenle örülen altın kelepçelerin her biri kumaş edasında hareket eder. Bu sayede bileğinizi acıtmaz ve şık bir görüntü elde edersiniz. Trabzon hasırı üretiminde Elizi müşterilerinin önceliklerini ön planda tutarak hizmet sağlar. Hem klasik olmak üzere hem de farklı modellerle çeşitlilikleri arttırıyoruz. E ticaret üzerinden web sitemizden de güvenli bir şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm dünyaya markamızı tanıtarak Trabzon Hasırlarımız ile tanıştırmayı kendimize hedef olarak belirledik.

Hedefimizin yanı sıra bu kültürü kaybetmemek için Trabzon da eğitim atölyeleri açarak birçok gencimize bu mesleği edindirdik. Böylece bir nesilden bir nesile aktarılmaya devam edecek olan kültürümüz Elizi kuyumculuk tarafından korunmuş olacaktır. Bizler için müşterilerimize en kaliteli şekilde Trabzon hasırları sunmak bizim görevimizdir ve önemlidir. Bu nedenle her tasarımımızda özenle ve dikkatle çalışarak ilmek ilmek örüyoruz. En sonunda da siz değerli kullanıcılarımız ile https://www.elizi.com.tr/ adresimizde tasarımlarımızı buluşturma fırsatı elde ediyoruz.

velux