DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C

Torba’da feci kaza 3 otomobil, 1 kamyon 1 otobüs karıştı…

Torba’da feci kaza 3 otomobil, 1 kamyon 1 otobüs karıştı…
A+
A-
polat-galle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada 5 araç birbirine girdi. 1 yolcu otobüsü 1 kamyon ve üç otomobilin karıştığı kazada cadde savaş alanına döndü, şans eseri kazada yaralanan olmadı.

Kaynak Anterhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Filistin uyruklu gençlerin bulunduğu bir otomobil takla attı.

Bodrum- Milas karayolunda meydana gelen kazada takla atan otomobile çarpmamak için durmaya çalışan iki otomobil ve onların ardındaki kamyon ile en arkadan gelen yolcu otobüsü birbirlerine çarparak durabildi. Kaza sonra Bodrum- Milas karayolu savaş alanına dönerken, yol trafiğe tamamen kapandı, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Kazada şans eseri yaralanan olmadı, ancak sürücüler arasında “Aniden durdun” tartışması ve gerginliği yaşandı. Gerginliği olay yerine gelen çok sayıdaki polis ekipleri önledi.

Şans eseri yaralananın olmadığı kaza görenleri şoke etti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken bir süre sonra otomobillerin çekici ile olay yerinden kaldırılması ile yol kısmen trafiğe açıldı. İzmir’e gitmekte olan otobüsteki yolcular ise aynı şirketin başka bir otobüsü ile yola devam etti..

polat-galle