DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Trabzonsporlu futbolculardan örnek davranış

Sivasspor ile dün deplasmanda karşılaşan Trabzonspor’da bazı futbolcular, gece havalimanında büfeden aldıkları yiyeceklerin parasını notla birlikte bırakarak helallik istedi.

Trabzonsporlu futbolculardan örnek davranış
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan EMS Yapı Sivasspor-Trabzonspor maçının ardından bordo-mavili futbolcular havalimanında örnek bir davranışta bulundular.

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’na geç saatte ulaşan bordo-mavili takımda bazı oyuncular, buzlanma nedeniyle uçakları rötar yapınca acıktı. Enis Destan ve Eren Elmalı’nın da aralarında bulunduğu bazı oyuncular saat 02.00’de, personel olmayan büfeden çikolata ve bisküvi alarak açlıklarını gidermeye çalıştı. Oyuncular, büfeye notla birlikte aldıkları yiyeceklerin parasını bıraktı.

Eren Elmalı’nın yazdığı notta, “İyi akşamlar çok acıktığımız için birkaç parça çikolata ve bisküvi aldık. Parayı pipetlerin altına bıraktık. Hakkınızı helal edin. Eren Elmalı. Trabzonspor” ifadeleri yer aldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından da “Hakkınızı helal edin” başlığıyla video yayımlandı.

Videoda, Enis Destan’ın, “Sivasspor maçından sonra saat 23.15 gibi havalimanına vardık. Şu anda saat 02.00’ye geliyor ve hala uçağı bekliyoruz. Çünkü burada çok buzlanma var. Görevliler de karları temizlemeye çalışıyorlar. Bizim de karnımız acıktı tabii ki normal olarak. Ben içeriye girip havalimanı kantininden bir şeyler aldım. Ben alırken kapalıydı. Eren de oraya güzel bir not bıraktı. Paralarını da bıraktık, inşallah haklarını helal ederler” görüşlerine yer verildi. (AA)

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: