DOLAR
32,2257
EURO
34,6539
ALTIN
2.396,12
BIST
10.244,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Türkiye merak ediyor: Ahmet Aras’ı Muğla Büyükşehir’e nasıl aday yaptınız?

Türkiye merak ediyor: Ahmet Aras’ı Muğla Büyükşehir’e nasıl aday yaptınız?

Türkiye merak ediyor:

Türkiye’nin en başarısız belediye başkanı Ahmet Aras’ı

Muğla Büyükşehir’e nasıl aday yaptınız?

Bodrum Haber’in mail kutusu bu merakla gönderilen mesajlarla dolmuş durumda.

Doğrusunu isterseniz Bodrum belediye başkanı Aras’ın memnuniyet anketlerinde Türkiye’nin en başarısız belediye başkanıyken nasıl ve neden Muğla Büyükşehir adayı yapıldığını merak etmeyen yok.

Bu soruyu en son soran kişi Demokrat Parti vekili Cemal Enginyurt. Beşli çeteye koyları açan adamı Muğla’ya nasıl aday yaptınız diye soruyor Halk TV ekranlarında. Ahmet Aras aynı şekilde çıkış yapan Erol Mütercimler’i üç kere aramıştı aslında ne kadar başarılı olduğunu anlatmak için. Cemal Enginyurt çok emin konuşuyor bu nedenle onu en az 10 kere araması gerekebilir.

Ahmet Aras’ın beşli çete ile yakın ilişkisine de dikkat çekiyor Cemal Enginyurt. Bodrum Haber geçen hafta beşli çete için kitap yazarak Kılıçdaroğlu’nun gözüne giren ve şimdi onu sırtından hançerleyenlerin arasında yazılıp çizilen Ali Mahir Başarır’ın meclis kürsüsündeki komik hallerini yayınlamıştı.

Beşli çeteye meclis kürsüsünden lanet yağdıran Ali Mahir Başarır, Mehmet Cengiz’e anasının ak sütü gibi helal olsun diyerek ruhsat veren, Kılıçdaroğlu’ndan yediği fırçadan sonra ruhsatı iptal etmek zorunda kalan Ahmet Aras’ı nasıl Muğla’ya aday gösterdiklerini nedense açıklayamıyor.

Kamuoyunda merak çok. Çevre katliamının başka bir örneği olan ve Ahmet Aras’ın verdiği iskanla açılan, açılışında da bulunduğu için çevrecilerin basın açıklamasına konu olan  Aspat koyundaki otelde tatil yapması ile bilinen Ali Mahir Başarır, Ahmet Aras ve beşli çete ilişkisini merak bile etmiyor.

Ahmet Aras’ın timsah gözyaşlarına aldananlar olabilir

Cengiz inşaata verdiği yapı ruhsatını iptal etti ya diyenler için bir açıklama yapalım. İptal edilen ruhsat için Cengiz inşaat mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurma kararı aldırdı. Yani danışıklı dövüş olan bu işlem sonrası Cengiz inşaat Cennet koyunda inşaatına Ahmet Aras’ın verdiği ruhsatla doğa katliamına çatır çatır devam ediyor.

Şöyle söylersek daha net anlaşılır. Hukuken yanlış olan bu ruhsat hiç verilmeseydi Cengiz inşaat için burada inşaata başlamak mümkün değildi. Yok bakanlıktan alırdı masallarına kanılmasın. O açıklama Ahmet Aras’ın timsah gözyaşlarından başka bir şey değil. Bakanlık bu ruhsatı veremezdi ve vermedi.

Cennet koy için ikinci etap inşaat ruhsatının eli kulağında

Bakalım seçimi kazandığı takdirde Ali Hoca Burnu, Aspat koyu, Cengiz inşaat ve Sazköy gibi çarpık yapılaşmanın önünü açan imar konularında Ahmet Aras’la birlikte hareket eden ve bir kez olsun itiraz etmeyen Tamer Mandalinci’nin tutumu ne olacak.

Osman Gürün’den kaçarken doluya mı tutuldular

Bir sonraki yazımız, yanındaki herkes için bir yakarcadan farksız olan Ahmet Aras’ın il başkanlığı seçiminde Osman Gürün’e karşı hareket ettiği kadrodan, Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat, Marmaris Belediye başkanı Mehmet Oktay ve İl başkanı Zekican Balcı gibi kim varsa onları nasıl yakıp geçtiğini yazacağız galiba. Çünkü Bodrum Haber’in mail kutusunu dolduran konuların başında geliyor, il seçimi.

 

 

velux